Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kraj uspješne suradnje

Bjelica se zadnji put obratio navijačima Dinama: Zahvalio je svima osim…

Nenad Bjelica oprostio se od navijača Dinama i putem Facebooka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jučer smo doživjeli buran dan na Maksimiru koji se završio raskidom ugovora između Dinama i Nenada Bjelice. Na trosatnom sastanku osječki je trener uspio dogovoriti odštetu koju će dobiti za raniji odlazak s klupe Modrih.

Bjelica je rekao nakon sastanka kako nije očekivao sve ovo, a pogodila ga je odluka o smanjenju plaća bez njegova znanja kao i izvanredni otkaz cijelom njegovu stručnom stožeru, što je ustvari bio pritisak uprave na njega.

gol expired Bjeličin autoritet kod navijača i igrača postao je prevelik ljudima koji vode Dinamo? divider

"Hvala igračima, stručnom stožeru, liječnicima, fizioterapeutima, ekonomima i svim ostalima s kojima sam dijelio sve dobro i loše u zadnje dvije godine. Hvala navijačima na sjajnoj podršci.
Život ide dalje... Samo jako", napisao je Bjelica na svom profilu na Facebooku i time se oprostio od svih osim onih s kojima je morao pregovarati o odlasku.

gol expired Bjelica nakon razlaza: ''Nisam se posvađao s Mamićem, nisam ovo očekivao'' divider

Ispod njegove objave stoje stotine komentara navijača koji ne mogu prežaliti najuspješnijeg trenera u modernoj povijesti Modrih. Ipak, među onim najžešćim navijačima ostalo je malo gorčine jer su u teškim trenucima za Bjelicu oni javno stali na njegovu stranu, a on je na kraju imao samo lijepe riječi na račun Zdravka Mamića.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider