Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U šaljivom tonu

VIDEO Bivši engleski reprezentativac poručio tko je najbolji: ''Luka ima 60 godina i dalje razvaljuje''

Jermaine Jenas gostovao je u podcastu u kojem je nahvalio Luku Modrića.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Bivši igrač Tottenhama i reprezentativac Engleske Jermaine Jenas poručio je tko je najbolji igrač s kojim je dijelio svlačionicu. 39-godišnjak je od 2008. do 2011. bio član Tottenhama, baš kada i naš kapetan Luka Modrić.

gol expired Luis Enrique na kritike o svom vođenju reprezentacije odgovorio jednom slikom koja govori sve divider


Jenas je jučer gostovao u podcastu na kojem je dobio zanimljivo pitanje, koji je najbolji igrač s kojim ste igrali, dok su domaćini podcasta sugerirali kako se radi o Dmitru Berbatovu, Jenas je kao iz topa ispalio: ''Luka Modrić.''

gol expired Britanski Guardian vjeruje u Vatrene: ''Stara garda bi mogla daleko dogurati u Katru'' divider


"Luka je bio nevjerojatan. On je prvi zbog kojega sam shvatio da u inozemstvu drugačije odgajaju igrače. Kad razmišljam o Luki na terenu, sjetim se filma Matrix. Znate sve one brojeve i linije iz filma? Tako Luka vidi teren. U Engleskoj nas uče da se krećemo konzervativno, po striktno određenim putanjama.''


Dodao je s kakvom je lakoćom Luka pronalazio prostor.


''Luka bi otišao na mjesto desnog beka i njemu rekao da se podigne, napravio dribling, dupli pas i odjednom bi bio pred protivničkim šesnaestercem. Odlazio je u zone u koje meni uopće nisu govorili da veznjak treba ići. Bio je isti na treningu, elitna razina nogometne inteligencije. Sad vjerojatno ima 60 godina i još razvaljuje", zaključio je nasmijani Jenas.

 

Luka je u Tottenham stigao 2008. godine u tada najvrjednijem transferu u povijesti Dinama, škrti Daniel Levy je iskrcao 22,5 milijuna eura pred tadašnjeg izvršnog dopredsjednika Zdravka Mamića.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider