Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Raspisali se tabloidi

Legenda sablaznila Engleze! Organizirao raskošno vjenčanje pa prevario suprugu: "Molio me za seks"

Jermain Defoe upisao je 57 nastupa za englesku nogometnu reprezentaciju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivša zvijezda engleske nogometne reprezentacije, a sada već nekoliko mjeseci umirovljeni Jermain Defoe ne prestaje puniti novinske stupce.

Razlog je bračna nevjera, i to samo nekoliko tjedana nakon raskošnog vjenčanja, za koje je spiskao više od 200 tisuća funti.

Pojavila se informacija da je Defoe, navodno, pokušao nagovoriti jednu medicinsku sestru na seksualni odnos u svom automobilu, i to nedugo nakon što je oženio svoju dugogodišnju partnericu Donnu.

O svemu je progovorila medicinska sestra, pa je tako u razgovoru za engleski The Sun dodala da bivšeg nogometaša poznaje već nekoliko godina:

"Upoznali smo se u baru prije nekoliko godina, ali ništa se nije dogodilo. Nismo se dugo čuli", kazala je.

Kontakt su ponovno uspostavili ovog ljeta preko Instagrama, i to na inicijativu Defoa, koji ju je pokušao nagovoriti na samo jednu stvar.

"Kada sam saznala da je oženjen, odmah sam prekinula kontakt s njim", rekla je medicinska sestra koja je razotkrila Defoevu aferu. Ako se ovo pokaže istinom, ne piše mu se dobro.

Što će li mu tek reći supruga, koju je također upoznao preko Instagrama...

U dresu engleske nogometne reprezentacije Jermaine Defoe upisao je 57 nastupa i 20 golova. Defoe je u karijeri dugoj 22 godine igrao za West Ham i Tottenham u engleskom prvenstvu, a kao profesionalac je u 764 utakmice za razne klubove zabio 305 golova.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider