Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
presudio mu loš niz

Jens Gustafsson više nije trener Hajduka: Evo kad će biti poznat njegov nasljednik

Jens Gustafsson od danas više nije trener prve momčadi HNK Hajduk.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jutro nakon poraza u Koprivnici od Slaven Belupa, u Hajduku su se odlučili na otkaz treneru.

''Jens Gustafsson od danas više nije trener prve momčadi HNK Hajduk te zajedno sa svojim pomoćnicima Andreasom Brännströmom i Torbjörnom Arvidssonom napušta Hajduk'', stoji na službenoj stranici kliuba.

Šveđanin Gustafsson preuzeo je prvu momčad 28. svibnja ove godine. Pod njegovim vodstvom Hajduk je odigrao ukupno 17 utakmica te je pri tom upisao devet pobjeda, tri remija i pet poraza.

Posljednju utakmicu vodio je u Koprivnici gdje su Bijeli poraženi rezultatom 3:2, a to je prelilo čašu strpljenja predsjednika Jakobušića i sportskog direktora Nikoličiusa.

gol expired ANKETA Tko bi trebao biti novi trener Hajduka, nazire li se već i favorit? divider

Što je Gustafsson rekao nakon posljednje utakmice na klupi Hajduka

Posljednju je utakmicu Gustafsson pobijedio još u rujnu protiv Lokomotive, a poraz u Koprivnici bio je četvrta utakmica u nizu bez pobjede.

''Želim se prije svega zahvaliti predsjedniku i sportskom direktoru na ukazanom povjerenju. Zahvalan sam za svo vrijeme koje sam proveo u Hajduku te na svemu što sam u proteklom periodu doživio od ljudi u Splitu i Dalmaciji. Posebna zahvala ide našim navijačima koji su uvijek bili podrška meni i cijeloj momčadi. Hajduku želim sve najbolje u budućnosti. Ovo je sjajan Klub i siguran sam da će momčad biti sve bolja i bolja u nastavku ove sezone'', poručio je Gustafsson na odlasku.

Šveđanin je doveden zbog napadačkog nogometa, no njegova se momčad mučila u realizaciji. Navijačko se nezadovoljstvo povećavalo, a veliki zaostatak za Dinamom, Osijekom i Rijekom sve je veći.

HNK Hajduk će novog trenera prve momčadi objaviti tijekom narednog tjedna, javljaju s Poljuda.

Tko bi trebao biti novi trener Hajduka?

Ukupno glasova:

Ivan Krstanović obožava zabijati Hajduku

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider