Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
već krenuli u akciju

Je li moguće? PSG doslovno pronašao novog Kyliana Mbappea

Postoji teoretska mogućnost da dva Kyliana Mbappea zajedno zaigraju u budućnosti.

Kylian Mbappe (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Kylian Mbappe je generacijski talent i igrač kakav se rijetko pojavljuje, ali PSG je pronašao novog Kyliana Mbappea – doslovno.

Drugi Kylian Mbappe ima 11 godina i igra nogomet u Roissy-en-Brieu, gradu u kojem je odrastao Paul Pogba. Nakon dobrih igara u mladim kategorijama privukao je interes većih klubova, među njima i PSG-a.

"Često me pitaju jesam li namjerno tako nazvao sina. Zaboravljaju da je između njih osam godina razlike, Mbappe još nije bio nogometaš kada se moj sin rodio", rekao je Le Parisienu o neobičnoj slučajnosti njegov otac Eric.

"Radit će što poželi, nećemo ga forsirati da postane nogometaš. Ako ode u PSG, koji nam je već prišao, bio bi bliže drugom Kylianu. Moj sin je dobar i jednostavan dečko. Sretan je kad igra nogomet, a samo ja ga kritiziram kad negdje pogriješi. To baš i ne voli", dodao je.

I dok "pravi" Mbappe već puni mreže na najvećoj pozornici, njegov imenjak i prezimenjak, kao i mnogi dječaci, sanja da će jednog dana biti na njegovu mjestu.

Budući da razlika u godinama i nije toliko velika, a Mbappe stariji još je vrlo mlad, postoji teoretska mogućnost da jednog dana dva Kyliana Mbappea zaigraju zajedno...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider