Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zvuči kao zezancija

Je li čaša polupuna ili poluprazna? Rudeš protiv Dinama na Maksimiru gledalo nikad više ljudi

Utakmici Dinamo - Rudeš prisustvovalo je 2.846 gledatelja.

Premda je Dinamo imao kampanju na društvenim mrežama koja je trebala rezultirati povećanim dolaskom navijača na Maksimir protiv Rudeša, u konačnici se skupilo svega 2.846 gledatelja.

Velika većina navijača, kako Dinamovih tako i onih ostalih klubova, ismijavala je tu brojku s obzirom na to da je termin utakmice bio idealan (subota predvečer), da se radi o daleko najvećem hrvatskom gradu, uz činjenicu da Modrima treba podrška u borbi za naslov prvaka.

No, Ivan Ljubić u podcastu Utakmicu po utakmicu ponudio je oprečni narativ. Točnije rečeno, naglasio je da je ovo najgledanija utakmica između Dinama i Rudeša na Maksimiru, odnosno da se više gledatelja okupilo protekle subote nego u bilo kojem od prethodna četiri maksimirska ogleda ovih klubova. 

"Ovo je bio rekordan broj gledatelja na jednoj utakmici protiv Rudeša, a sada ću to i dokazati podacima koje sam pripremio. To je činjenica da je ovo najposjećenija utakmica Dinama protiv Rudeša u povijesti tako da, sve ovisi o tome kroz koju optiku gledaš. Meni je čaša uvijek polupuna, a ne poluprazna", pričao je Ljubić dok se ostatak voditeljske ekipe smijao.

Cijela nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider