Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Noćna mora za obrane

Veliko pojačanje za Bilića: "Ubojica dječjeg lica" stiže u West Ham

Nakon što je pojačao obranu West Ham je na pragu dovođenja i velikog napadačkog pojačanja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Meksički nogometni reprezentativac i napadač Bayer Leverkusena Javier Hernandez na korak je do potpisivanja ugovora s West Ham Unitedom.

Čelnici Bayera i West Hama postigli su dogovor oko odštete. Ako 29-godišnji napadač uspješno prođe liječnički pregled, postat će novi član momčadi koju vodi hrvatski stručnjak Slaven Bilić.

Hernandez, koji je poznat pod nadimkom Chicharito, u London dolazi u ponedjeljak kada bi trebao potpisati ugovor ako sve prođe u redu. Kako prenose engleski mediji, West Ham će za meksičkog napadača platiti 13 milijuna eura odštete.

Hernandez je već igrao u Premierligi, od 2010. do 2015. je bio član Manchester Uniteda, uz jednu sezonu provedenu na posudbi u Real Madridu. U kolovozu 2015. preselio je u Bayer i u dresu Apotekara upisao je 76 nastupa i postigao 39 golova. Za Manchester United zabio je 59 golova u 157 nastupa, dok je u dresu Real Madrida u 33 nastupa zabio devet golova.

Hernandez je najbolji strijelac u povijesti meksičke reprezentacije sa 48 golova. U idućih nekoliko dana trebao bi se realizirati i transfer Marka Arnautovića iz redova Stoke Cityja u West Ham za 27 milijuna eura.

West Ham je zasad doveo dva pojačanja, a oba su stigla iz Manchester Cityja. Pablo Zabaleta potpisao je nakon što mu je istekao ugovor, dok je Joe Hart, vratar koji je u nemilosti Pepa Guardiole, stigao na posudbu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider