Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Podigao prašinu

VIDEO Slovenac se uhvatio za međunožje nakon dvoboja sa Srbijom

Srbija je imala vodstvo od 2:0 protiv Slovenije, ali utakmica Lige nacije na kraju je završila 2:2.

Benjamin Šeško zabio gol Srbiji (Foto: Afp)

Nogometaši Slovenije i Srbije odigrali su 2:2 u srazu četvrtog kola skupine B4 Lige nacije u Ljubljani, a nakon dvoboja dosta je prašine podigao potez slovenskog nogometnog reprezentativca Jasmina Kurtića.

Kurtić se nakon posljednjeg sučevog zvižduka uhvatio za međunožje ispred trbine s navijačima Srbije, a mnogi su to shvatili kao provokaciju. Međutim, Slovenac se danas javno oglasio i objasnio svoj potez:

"Moja gestikulacija nije bila upućena igračima i navijačima Srbije, već novinarima iz Slovenije koji su na naslovnoj strani najčitanijih novina objavili da smo igrači bez j**a", poručio je pa dodao:

"Poštujem navijače iz Srbije, a o igračima tek nema potrebe govoriti. S mnogima sam igrao, to su moji prijatelji. Moj potez se pogrešno protumačio", zaključio je slovenski reprezentativac i tako nastavio sukob s novinarima koji traje već neko vrijeme.

Jasmin Kurtić (desno) Jasmin Kurtić (desno) (Foto: Afp)

Slovenski nogometaši već neko vrijeme bojkotiraju medije, a nakon utakmice Lige nacija tek su dali izjave za nositelja televizijskih prava.

Za kraj dodajmo da se Srbija, s ovim bodom, učvrstila na drugom mjestu prvenstvene ljestvice sa sedam bodova, tri manje od prvoplasirane Norveške, koja je s 3:2 svladala Švedsku.

Na posljednjem mjestu je Slovenija, koja ima tek dva boda iz četiri susreta.

Snimku Jasmina Kurtića nakon posljednjeg sučevog zvižduka možete vidjeti OVDJE.

Tablica Liga nacija

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider