Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije to očekivao

Napadač Hajduka osvojio Kup pa stao pred oltar, navijači mu priredili iznenađenje

Ove sezone Jan Mlakar zabio je sedam golova u dresu Hajduka.

Navijači Hajduka i Jan Mlakar (Foto: Facebook/DPH Krško/GOL.hr)

Samo dan nakon osvajanja Hrvatskog nogometnog kupa, napadač Hajduka Jan Mlakar stao je pred oltar. U Krškom se oženio s Anom Vilfar, a navijači Bilih pripremili su mu veliko iznenađenje.

Samo za tu prigodu izradili su poseban transparent i pripremili bakljadu, a kako je to izgledalo možete vidjeti OVDJE. Lijepu akciju pripremili su članovi Hajduka iz DPH Krško.

Mlakar je ovog ljeta stigao na Poljud iz Brightona i potpisao ugovor do 30. lipnja 2025. godine. Iako je silovito krenuo u dresu Hajduka, već u prvom nastupu protiv Lokomotive zabio je dva pogotkka, a onda se praktički ugasio.

Sljedeći gol zabio je tri kola kasnije protiv Gorice, a na njegov četvrti čekali smo čak tri mjeseca. Bilo je to u studenom prošle godine kad je Hajduk u dramatičnoj završnici srušio Rijeku na Rujevici i ponovno se uključio u borbu za naslov prvaka.

Pogodak Jana Mlakara protiv Rijeke

Zanimljivo, samo nekoliko dana prije te utakmice stigla je i prinova u obitelj, kćerkica Mija.

U svakom slučaju, Mlakar će prvu sezonu u splitskom sastavu pamtiti samo po lijepim uspomenama. Na sportskom planu je zabio sedam golova i osvojio Kup, dok je na privatnom planu uplovio u bračnu luku i dobio dijete.

Čestitamo!

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider