Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tihi vođa

Mlakar s vrpcom oko ruke: "Ispunio je misiju svakog Hajdukova trenera u posljednje dvije i pol godine"

Podcast Utakmicu po utakmicu dobacio je do 37. epizode na gol.hr-u.

Podcast Utakmicu po utakmicu polako zaključuje prvu sezonu na gol.hr-u, a od ovog ponedjeljka možete ispratiti 37. epizodu. Sve u Supersport HNL-u je manje-više riješeno, a na jedino preostalo pitanje odgovor će sljedeći vikend dati Osijek i Rijeka.

Hajdukovi nogometaši odradili su rutinski zadnje kolo protiv Slaven Belupa praktički bez Marka Livaje. Nešto što je bio cilj svakog dosadašnjeg trenera Bilih – pronaći čovjeka koji će zamijeniti nezamjenjivog.

"Čovjek koji je vječno u sjeni, ali čovjek koji svaki put isporuči, uostalom nosio je kapetansku vrpcu", započela je Vale.

"Nisam siguran, možda je Oblak nosio kapetansku tamo sedamdesetih, ali lako moguće da je Jan prvi Slovenac koji je nosio vrpcu u Hajduku. On je povučen, ali iznimno ga poštuju. Ne daje ti razlog da ga ne voliš. Odigrao je vrhunski ovo proljeće. Olakšao ti je život bez Livaje, što je bila misija svakog trenera u posljednje dvije i pol godine."

 

Sve o ovom detalju, ali i ostalim zanimljivostima iz proteklog kola Supersport HNL-a pogledajte u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu svaki ponedjeljak od 21 sat na gol.hr-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider