Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pokazao i plesne pokrete

Apsolutna ludnica u Kijevu: Pogledajte kako legenda Liverpoola luduje s navijačima

Navijači Liverpoola stvaraju sjajnu atmosferu u Kijevu, a pomaže im i nekadašnji igrač tog kluba.

Jamie Carragher s navijačima (Foto: Screenshot) (Foto: Screenshot)

Navijači Liverpoola odlično se zabavljaju u Kijevu uoči finala Lige prvaka protiv Real Madrida. Redsi prvi put nakon 2007. igraju finale najprestižnijeg klupskog natjecanja, a horde navijača došle su podržati svoju momčad u toj velikoj utakmici.

Među njima je i Jamie Carragher, član momčadi koja je 2005. izvela čudo i u onom legendarnom finalu protiv Milana osvojila naslov prvaka Europe.

Carragher je rođen u Liverpoolu, a kao domaći dečko koji je cijelu karijeru proveo u crvenom dresu ima status legende među navijačima.

Taj je status opravdao noć prije utakmice kada se odlično zabavljao s navijačima Liverpoola. Kamere su uhvatile vrlo veselog Carraghera kako s navijačima pjeva popularnu navijačku pjesmu o Mohamedu Salahu.

Nakon toga je Carragher demonstrirao i plesne pokrete na taktove velikog hita 90-ih ''Freed From Desire'', koji se vratio u modu na Euru 2016. kao popularna navijačka pjesma ''Will Grigg's On Fire''.

I ostali navijači Liverpoola dijele Carragherovo raspoloženje. Mnogi videozapisi na društvenim mrežama svjedoče o sjajnoj atmosferi među navijačima Redsa; dojam je da je Liverpool veliki favorit u finalu što se tiče navijačkog nadglasavanja i atmosfere.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider