Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"i sa mnom se htio potući"

Legenda Liverpoola žestoko po Lovrenu: "Ima 30 godina. Već je trebao naučiti neke stvari"

Kritike na račun Dejana Lovrena ne staju ni u ovo mračno doba za sport.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legenda Liverpoola Jamie Carragher obrušio se na hrvatskog stopera Dejana Lovrena, za kojeg tvrdi da godinama koliko je u momčadi Redsa, pa i za vrijeme karijere u dresu Southamptona, nije naučio ništa iz svojih pogrešaka. Lovren se ponovno našao na udaru kritika nakon prvog poraza Liverpoola ove sezone na gostovanju kod Watforda (3:0).

gol expired Danas se odgađa nogometni Euro, ali pogledajte što prvo UEFA traži od klubova i što žele lige divider

Hrvatski stoper nikako nije izlazio na kraj s napadačem Watforda Troyjem Deeneyjem, koji je postigao treći pogodak za domaći sastav u velikoj pobjedi domaćeg sastava. Carragher smatra da je problem u tome što se Lovren pokušava sa svakim suparničkim nogometašem potući.

"Gledam Dejana Lovrena u dresu Liverpoola već jako dugo i uvijek radi istu pogrešku. Želi se potući sa svima protiv kojih igra. Ima 30 godina i već je trebao naučiti neke stvari. Nema problema u tome da napadač kojeg čuva spusti loptu dolje. Umjesto toga mu on visi na leđima i lako ga se okrene", kazao je Carragher.

gol expired Njoj nije dosadno u karanteni: Seksi Talijanka novom objavom raspametila fanove divider

"Ne želim biti nepravedan prema Lovrenu, ali i sa mnom se htio potući za vrijeme utakmice, a to je moje specijalno područje. Pokušao se hrvati sa mnom za vrijeme jednog ubacivanja sa strane, ja sam se samo okrenuo oko njega i zabili smo pogodak. Pokušao se hrvati sa mnom umjesto da je gledao loptu", otkrio je legendarni nogometaš Liverpoola.

Lovrenova budućnost u Liverpoolu je vrlo neizvjesna nakon što je pao na čak treće mjesto u poretku stopera za jednu poziciju. Virgil van Dijk je nedodirljiv, a ispred Lovrena su trenutačno i Joe Gomez i Joel Matip. Pretpostavlja se da bi Lovren mogao biti prodan nadolazećeg ljeta, jer bi u suprotnom iduće zime mogao dogovoriti transfer i otići besplatno.

gol expired UFC ipak pokleknuo: Otkazana iduća tri eventa, Khabib i Ferguson ostaju prema rasporedu divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider