Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
OTKRIO NAVIJAČIMA

Jakobušić o Perišićevu problemu, gotovom Vuškovićevu transferu i dolasku dvaju novih pojačanja

Lukša Jakobušić tri je sata razgovarao s članovima Hajduka. Govorio je o raznim temama, a sve je zanimao dolazak Ivana Perišića.

Lukša Jakobušić (Foto: Miroslav Lelas/Pixsell)

U nedjelju je u velikoj dvorani FESB-a u Splitu bilo jako zanimljivo. Predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić gostovao je na tradicionalnoj ćakuli s članovima kluba.

U dvorani se natiskalo gotovo 400 ljudi koji su tri sata razgovarali o temama vezanima za Hajduk. Jakobušić je odgovarao na brojna pitanja znatiželjnih članova, a onda je stiglo pitanje o Ivanu Perišiću.

Sada je i službeno poznato da se radi na dolasku Ivana Perišića u njegov voljeni klub. Jakobušić je navijačima otkrio da Ivan želi doći kući, no ima tu puno problema vezanih za realizaciju samog transfera stoljeća za Bijele.

Jakobušić je odgovorio da želja postoji i to je istina, no problem stvara Tottenham. Novi trener Ange Postecoglou želi Perišića u klubu i u novoj sezoni. Realno, tko ne bi htio tako vrijednog igrača koji ti može pokriti brojne pozicije na terenu.

Dominik Livaković Dinamo je dobio novu, poboljšanu ponudu za Dominika Livakovića, no opet nastaje problem divider

Na ćakuli se pričalo da sjajni Vatreni pokušava riješiti određene probleme s engleskim klubom, javlja 24sata. No najbitnije je da je želja za dolaskom ogromna, no Tottenham je taj koji treba popustiti u pregovorima i ostvariti želju Hajdukova navijačkog puka. Što će na kraju biti, čini se da baš stvarno nitko ne zna.

Awaziem tražio previše

Hajduk je nedavno objavio da ipak neće otkupiti ugovor od Boaviste za Awaziema. Navijači su žalili za nigerijskim reprezentativcem, no možda će manje žaliti nakon detalja o pregovorima.

Dinamov grb U Dinamu pred Superkup kasne plaće? Uskoro stižu spasonosni milijuni divider

Naime, Hajduk i Boavista spustili su otkupnu cijenu s dva na milijun eura i 25 posto od idućeg transfera. Kada se činilo da je transfer završen, Awaziem je zatražio veliku plaću i to Hajduk nije mogao prihvatiti, pa ga se riješio.

Vušković sigurno ide

Hajduk čeka milijune za Luku Vuškovića. Mladi 16-godišnji stoper trebao bi Hajduku donijeti više od 10 milijuna eura i Jakobušić čeka taj novac kako bi doveo dva nova pojačanja.

Riječ je o lijevom i desnom beku koji bi uskoro trebali potpisati za splitski klub.

Jakobušić je otkrio navijačima da se cijene pretplata neće dizati, no poskupiti će cijene pojedinačnih ulaznica za novu sezonu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
GOOOL! Dinamo vodi 1:0 u Koprivnici, zabio je Bruno Petković koji je par minuta ranije izgubio živce i zaradio žuti.

Pratite utakmicu > https://bit.ly/4dhKMyS
Stigli su sastavi! Sandro Perković promijenio je formaciju u odnosu na utakmicu protiv Bayerna, ali je napravio i tri promjene u sastavu.

Provjerite sastave > https://bit.ly/4dhKMyS
Splićani žele potvrditi trijumf u derbiju, Turopoljci se nadaju iznenađenju. Kako će završiti?
Definitivno najiščekivanija utakmica cijelog kola u SuperSport HNL-u. Kako će završiti?