Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ODLIČNO ODRAĐENA UTAKMICA

Jakirović vjeruje da Dinamo mora biti još bolji: "Kad ste ovako fokusirani, i lopta vas nagradi"

Sve bolje izgleda Dinamo Sergeja Jakirovića, koji je zadovoljan rezultatom prve utakmice protiv PAOK-a, ali vjeruje da u uzvratu moraju biti još bolji.

Sergej Jakirović (Foto: Goran Mehkek/ Cropix)

Trener Dinama Sergej Jakirović mora biti zadovoljan onime što je njegova momčad pokazala u prvom susretu protiv grčkog PAOK-a i time kako su igrači poslušali ono što im je prije utakmice prezentirao.

Ipak, to nije htio u potpunosti otkriti, svjestan kako je pred njima još jedna ozbiljna utakmica.

Publika je bila na visokoj razini

"Hvala predivnoj publici na sjajnom bodrenju, nosili su nas svih 90 minuta, a mi smo se držali plana igre. Pokazalo se da se radi o jako dobroj momčadi koja nas je nekoliko puta stavila na teška iskušenja", rekao je Jakirović nakon susreta, dodavši:

"Možemo biti zadovoljni s prvim poluvremenom, ali znamo da nas čeka uzvrat u grotlu. Pripremit ćemo se još bolje nego za ovu utakmicu."

Dobio je komentar kako je ovo sigurno najbolja ovosezonska utakmica Dinama u Europi.

"Svaka utakmica je svoje iskustvo, sad se nadograđujemo. Kad smo ovako fokusirani i koncentrirani, i lopta te nagradi. Možemo biti zadovoljni", kratko je prokomentirao.

Anuliran je opaki napad PAOK-a

Onda je nešto rekao o načinu na koji su Grci zaustavljeni te zapravo sve do same završnice limitirani na tek neke poluprilike.

"U pripremi smo naglašavali da imaju jako pokretljiv ofentivni trio. Par puta su imali priliku pucati izvana ,ali su pokušavali podvaljivati loptu. Dali su 66 golova ove sezone i jasno je o kakvoj se ekipi radi. Jako dobro smo se vraćali, limitirali smo im polukontre i kontre", iznio je još svoj tok misli.

Naravno, potvrdio je kako vjeruje da za prolazak dalje treba još bolja izvedba.

"Mislim da bi partija kao danas mogla biti dovoljna za prolazak, ali imamo mi još mjesta za napredak, možemo obrambeno još bolje stajati. Oni jako dobro napadaju prostor i morat ćemo biti još bolji. Očekujem pritisak od prve sekunde, u minusu su dva gola, a mi to moramo dobro iskontrolirai te biti još konkretniji u posjedu. Ne smijemo im davati loptu u sredinu jer oni to jedva čekaju", još je objasnio kako trenutno razmišlja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider