Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
mišković govorio drugačije

Jakirović iznio svoju stranu priče: "Odluku sam prvo rekao Miškoviću pa tek onda prihvatio Dinamo"

Jakirović je na Instagramu odlučio iznijeti svoju stranu priče.

Sergej Jakirović novi je glavni trener Dinama, objavio je u ponedjeljak zagrebački klub.

Dosadašnji strateg Rijeke od ovog će ponedjeljka preuzeti kormilo prve maksimirske momčadi, a na klupi svojega novog kluba debitirat će u četvrtak, 25. kolovoza, protiv Sparte iz Praga u prvoj utakmici play-offa Europske lige.

Takav potez iznenadio je hrvatsku sportsku javnost, navijače Rijeke i predsjednika Damira Miškovića koji je za Dnevnik Nove TV izjavio da je za transfer saznao na Facebook stranici Dinama.

NK Rijeka Rijeku će u Lilleu voditi klupska legenda koja je oduševila navijače divider

Jakirović je nakon toga na Instagramu odlučio iznijeti svoju stranu priče i ovako je to on napisao:

"Kao što svi znate, jučer sam prihvatio ponudu GNK Dinamo za preuzimanjem trenerske pozicije. Već sam naglasio kako je takav razvoj događaja bio brz i pomalo neočekivan. Ovim putem se želim oglasiti o nekim sebi bitnim stvarima.
Prije svega se želim zahvaliti HNK Rijeka na ukazanoj prilici da vodim klub s Rujevice i da zajedno sa mojim stručnim stožerom i igračima Rijeku vratimo na put pobjeda. Smatram da smo u tome uspjeli i izuzetno sam na to ponosan. Također, želim se zahvaliti svim navijačima Rijeke koji su od prvog dana bili fantastična podrška svima nama u klubu.

Život piše svoje priče. Donosi nam prilike i izazove, uspone i padove. Tako je i u mom životu od prvog dana kada sam zaigrao nogomet pa do danas kada sam trener. Kao sportaš, nikada nisam bježao od izazova i želje za napretkom. Nikada to nisam ni skrivao. Ista me je želja odvela iz Mostara u Rijeku.

Moji motivi su uvijek bili primarno sportske prirode. U tome leži veliki dio razloga zašto sam prihvatio poziv Dinama. Rastanci su uvijek teški i donose emocije. Unatoč tomu, važno mi je naglasiti da niti u jednom trenutku nisam bio neprofesionalan prema HNK Rijeka. Svoju odluku sam obznanio predsjedniku Miškoviću i tek onda dao potvrdan odgovor Upravi Dinama.

Rijeka i Riječani će uvijek imati posebno mjesto u mom srcu. lako sam svjestan da će nekim navijačima ostati gorak okus, nadam se da će s obzirom na gore navedeno pronaći načina da razumiju moju odluku. Danas kreće nova stranica u mom životu. Svaki dan ćemo predano raditi na ciljevima u Dinamu siguran sam da ćemo u tome uspjeti! Za sve ostalo, pričat ćemo na terenu'', napisao je Jakirović

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider