Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U svakoj šali pola istine

Jakirović se nasmijao, ali gdje ima dima, ima i vatre: Hoće li Jakir i Mišić učiniti ovo ako Dinamo osvoji Konferencijsku ligu?

Sergej Jakirović osvrnuo se na šalu oko tetoviranja ako Dinamo osvoji Konferencijsku ligu.

Sergej Jakirović (Foto: Damir Krajac/Cropix)

Nogometaši zagrebačkog Dinama plasirali su se u osminu finala Konferencijske lige nakon što su u dvomeču bili bolji 2:1 protiv španjolskog Real Betisa.

Momčad Sergeja Jakirovića odigrala je dvije prave muške utakmice i stavila iza sebe fijasko u grupnoj fazi kada su Modri izgledali neprepoznatljivo u nekim trenucima. Prisjetimo se početka sezone, tada se potiho pričalo može li Dinamo čak i osvojiti Konferencijsku ligu, ali narativ se potpuno okrenuo nakon blijedih jesenskih predstava.

Slavlje igrača Dinama podno sjevera A sad derbi istine: Dinamo pokazao moć i veličinu, Rijeku čeka pakao divider

Ipak, slavlje protiv Betisa dalo je Modrima velik vjetar u leđa za nastavak HNL-a, ali i europskog puta. Na press-konferenciji nakon Betisa Jakirović je dao odgovor na zanimljivo pitanje.

Sjećate li se onih priča o potencijalnoj tetovaži u slučaju da Dinamo osvoji Konferencijsku ligu?

''Tetovaža? To ste vi pričali, Mišić i ja smo se šalili, daj Bože da to tetoviramo. Ali, to je sve bilo kroz šalu, ima tu još odličnih momčadi, ali gledamo prema naprijed, svaku želimo dobiti'', rekao je 47-godišnjak.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
🗣: "Griješi tko god to kaže, nemam ni najmanju namjeru, ali jedan pravi nogometni čovjek bio bi itekako koristan UEFA-i." ✅
ANKETA U Dnevniku Nove TV pitamo vas tko je odgovoran za trenutačnu situaciju u Hajduku?

Glasajte >>> https://rb.gy/x0pc4p
UŽIVO Pratite izvanrednu konferenciju za medije Hajdukovog predsjednika Ivana Bilića

Opširnije >>> https://rb.gy/h2y366

Foto: Vojko Bašić/Cropix
🗣: "Taj momak treba biti pravilno vođen i nadam se da se uz zdravlje, dobru glavu i dobar rad može razviti u vrhunskog napadača. Pratio sam ga kada je igrao za Osijek, ali imati njega na treningu..." ✅⚽