Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ŽESTOKO RAZOČARAN

Jakirović nije spreman govoriti o budućnosti: "Ovo je bruka, ali čini se i naš trenutni maksimum"

Trener Dinama obratio se kamerama nakon poraza od Ballkanija u Prištini, rezultatom 2:0.

Sergej Jakirović (Foto: Jakov Prkić / Cropix)

"Apsolutno zaslužen poraz, nema alibija. Ovo nije nivo Dinama i ja se ispričavam cijeloj hrvatskoj javnosti. Prvi preuzimam odgovornost, htio sam najbolje, ali u ovom trenutku smo imali to što imamo. Ballkani je danas bio puno bolji od od nas. Radili su nam ono što sam htio da mi radimo njima. Ovo mi je najteži poraz u karijeri jer smo pali bez ispaljenog metka. Bruka, to moramo priznati, vidjet ćemo što će donijeti idući dan", prvo je što je trener Dinama, Sergej Jakirović, rekao kad je stao pred kamere.

Gdje je bio problem? Je li možda Ballkani jednostavno imao veću želju doći do pobjede?

Upitao se je li to Dinamov maksimum

"Željeli smo i mi, ali to nije dovoljno. Ne treba zatvarati oči, teren je pokazao. Puno igrača se mora zapitati. Nitko im nije ništa zabranio, oni smiju igrati, dodavati, driblati. Izgleda da je to naš maksimum", objasnio je Jakirović, okrenuvši se i činjenici da su ponovno suviše lako primili prvi gol i to pred sam odlazak na odmor:

"Vrlo jeftin gol, koliko god analizirali, dogodi se. Možemo pričati do sutra, ali isto tako i drugi gol. Događa se, vrijeme je za neke druge igrače."

Nedostajalo je puno toga pa Dinamo gotovo da nije napravio niti jednu priliku na susretu. No, nešto je ipak došlo u prvi plan, posebno kad je u vrhu napada Sandro Kulenović.

"Treba vidjeti što će se dogoditi sutra"

"Nedostaje nam kvalitetan centaršut. Pokušali smo zamjenama, promjenom sustava, ali taman što smo nešto napravili smo primili drugi gol", rekao je.

Bilo je tu još pitanje o nedjeljnom susretu protiv Istre, no Jakirovićev komentar nije bio optimističan. Odnosno, o tome nije htio.

"Treba vidjeti što će se dogoditi sutra", kratko je rekao, očito nesiguran hoće li ga ovaj poraz ekspresno koštati mjesta na klupi hrvatskog prvaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider