Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dinamo opet podbacio

Jakirović jako ljutit nakon još jedne blamaže: "To je veliki problem i to treba otvoreno reći"

Dinamov trener Sergej Jakirović obratio se novinarima nakon poraza Modrih u Gorici u 12. kolu HNL-a...

Sergej Jakirović (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

„Jako sam tužan nakon ovog poraza, smatram da smo apsolutno kontrolirali cijelu utakmicu, od prve smo minute krenuli dobro, imali smo nekoliko dobrih akcija koje je domaći vratar Ivan Banić uspio obraniti“, kazao je trener Dinama Sergej Jakirović nakon šokantnog porazao d Gorice u 12. kolu SuperSport HNL-a, a prenosi službena web stranica Dinama.

Dinamova glavna loža u Maksimiru Dinamo sve dublje propada, a glavni krivci se skrivaju: Vrijeme je da čelnici kluba podnesu račune! divider

„Na poluvremenu smo uveli Sadegha Moharramija i Darija Špikića kako bismo dobili više probojnosti po desnoj strani. Na trenutke smo je i dobili, poveli smo... Nejasno mi je zašto ne možemo obraniti jedan običan centaršut koji je lako obranjiv. Moraš kontrolirati igrača u 'boksu', kad su uveli Nikolu Vujnovića i Antu Mateja Jurića vidljivo je bilo da će ići s centaršutevima i to nam je veliki problem. To treba otvoreno reći. Nakon toga je utakmica ušla u 'run and gun' fazu gdje smo mi malo više kontrolirali stvari i težili drugom golu. Imali smo 24 udarca prema golu što je doista puno, ali jednostavno nismo uspjeli postići pogodak i što je najgore, iz kontre smo primili gol i izgubili. Na kraju moramo čestitati Gorici na pobjedi“, kazao je Jakirović i dodatno se osvrnuo na primljene golove.

„Badava je što sam ljut, gubimo bodove koji su nam iznimno bitni. I u analizi i u pripremi sve se zna što se radi. Ali, uvijek postoji taj ljudski faktor, prepoznaš li situaciju na terenu ili ne. Mi je jednostavno nismo prepoznali i onda kapituliraš.“

Slično razmišlja i kapetan Dinama Arijan Ademi:

„Čestitam Gorici na pobjedi, bilo je dobrih stvari kod nas, ali badava kad ne pobijedimo. Moramo biti puno bolji, konkretniji, imamo dosta šuteva, ali moramo više zabijati. Trebamo dignuti glavu i nastaviti dalje, raditi što više i početi zabijati golove. Očito negdje nismo bili dobri, a to je – realizacija. Imali smo dosta šutova i šansi, trebali smo zabiti. Naša kvaliteta to treba realizirati“, zaključio je Ademi.

Treba li Dinamo opet u potragu za trenerom?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider