Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
MVP Cityjeve proslave

Grealish se toliko razbio na trodnevnoj pijanki da su suigračima ponudili invalidska kolica za njega

Najluđi igrač Cityjeve proslave trostruke krune bio je definitivno Jack Grealish.

Galerija Jack Grealish Jack Grealish Jack Grealish Jack Grealish

Engleski reprezentativac i zvijezda Cityja Jack Grealish u tri dana je, pivo po pivo, viski po viski, dostigao ikonski status među otočkim navijačima kakav je svojedobno imao legendarni Paul Gascoigne.

I zaslužio ga je jer je u tri dana pijanog slavlja sa svojim suigračima ispio toliko alkohola da će se njegova jetra danima oporavljati. Naime, čovjek je bio mortus pijan tri dana u komadu, a između parade u Manchesteru i naslova u Istanbulu stigao je skočiti na Ibizu, na kojoj se toliko napio da su njegovim suigračima koji su ga pijanog iznosili iz hotela ponudili invalidska kolica da ga odguraju u zračnu luku.

Krenuo u svlačionicu u Istanbulu, otišao na Ibizu pa se vratio u Manchester pijan!

Sve je krenulo po završetku utakmice oko ponoći u subotu po hrvatskom vremenu. Grealish je poslije pobjede protiv Intera zagrlio „ušati trofej“ i počeo natakati alkohol u sebe.

Oko 20 minuta poslije ponoći počeo je s pivama u društvu Stefan Ortege i otvorio, pokazat će se, trodnevno pijano bdijenje. Oko šest ujutro u nedjelju, snimili su ga u društvu Erlinga Haalanda i bio je još uvijek obučen u dres s kojim je nekoliko sati ranije podigao trofej na terenu Ataturk Arene u Istanbulu.

Oko četiri poslijepodne u nedjelju snimili su ga u Manchesteru u društvu Bernarda Silve, a tih 12-ak sati koliko je prošlo između Istanbula i Engleske, proveo je na Ibizi na razularenoj pijanki u hotelu prije nego li se pojavio na paradi kroz grad.

Čini se kako ga je slavlje malo sustiglo na Ibizi jer ga je suigrač Kyle Walker morao iznijeti iz hotela, a navodno su im ponudili invalidska kolica kako bi ga lakše odgurali nazad na avion.

 

"Ipak su ga uspjeli ugurati u bus, ali nije mogao hodati do aviona pa su im ponudili kolica da ga odguraju. Ipak, je uspio uspeti se u avion uz salve smijeha svojih kolega“, ispričali su očevici.

S njim u društvu na tom putu bili su John Stones, Phil Foden, Kyle Walker i Kalvin Phillips iz engleske reprezentacije, odnosno Erling Haaland, Nathan Ake, Ruben Dias, Rodri, Riyad Mahrez, Bernardo Silva i Manuel Akanji.

Pio s navijačima na putu za proslavu

Za tulum na Ibizi Grealish se konačno presvukao oko ponedjeljak poslije podne, a u Manchesteru su bili u ponedjeljak oko sedam poslije podne. Stigao je u tramvaju na paradu na kojoj je, jasno, ponovo bio glavni jer na krovu busa nedugo zatim snimljen kako izlijeva šampanjac u grlo.

Oporavljat će se vjerojatno do kraja tjedna, ali što je najgore za njega, danas se mora javiti izborniku Garethu Southgateu!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider