Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oduvijek problematičan

Igrač od 100 milijuna funti pijan kao letva, Guardiola oduševio Engleze svojim komentarom

Manchester City je ove subote izborio prolaz u FA kupu, a dan kasnije "proslavio" se Jack Grealish.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iza nogometaša Manchester Cityja je uspješan vikend, u subotu su na svom Etihadu pobijedili Fulham s 4:1 i izborili prolaz dalje u FA kupu.

Ipak, da početkom tjedna ne bude sve idilično pobrinuo se Jack Grealish koji je u nedjelju navečer fotografiran u prilično alkoholiziranom stanju ispred jedne pivnice u Manchesteru.

Ovaj 26-godišnji ofenzivac bio je u društvu još dvojice suigrača iz Manchester Cityja, Kylea Walkera i Riyada Mahreza koji su, za razliku od Grealisha, bili u normalnom stanju.

Grealisha je City platio 117,5 milijuna eura

Čitava vijest je nastala tako što im je odbijen ulazak u otmjenu pivnicu uređenu u bavarskom stilu. Stvorila se gužva, netko je fotografirao pijanog Grealisha i vijest je dospjela u engleske medije. Cijeli nesporazum nastao je tako što su nogometaši htjeli ući kroz glavna vrata, a za njih je obično rezerviran sporedni ulaz. Budući da nisu imali rezervaciju, zaštitari su ih odbili pustiti.

Klub im je nakon ovog incidenta dao slobodan ponedjeljak, a jutros su se vratili treninzima i pripremama za prvenstvenu utakmicu s Brentfordom koja ih čeka u srijedu.

Logično, ovaj događaj postao je stvar koja je najviše zaintrigirala Engleze na konferenciji za medije, a na pitanje kako komentira to što se dogodilo, Pep Guardiola je ispalio:

"Jako sam uzrujan jer me nisu pozvali i ne sviđa mi se to. Idući put neka me pozovu pa ćemo na večeru, u 20 sati, popiti pivo..."

Inače, Grealisha je oduvijek bio glas da je sjajan nogometaš i problematičan tip. On je dijete Aston Ville čiji je bio dugogodišnji kapetan, a u Manchester City je stigao u ljeto 2021. za odštetu od 100 milijuna funti (117,5 milijuna eura).

@mizormalc Super Jack Can’t Handle His Yack😳😂 #fyp ♬ original sound - Miles Morales

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider