Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kad će taj ponedjeljak?!

Dok čekate Dinamov ždrijeb, sami izvucite protivnika Modrima: Mi smo dobili savršenog, koji su vaši parovi drugog kruga EL-a?

Dinamo će u ponedjeljak saznati sljedećeg suparnika u Europa ligi na UEFA-inom ždrijebu, a dok čekate njihov, napravite svoj i podijelite ga s nama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski prvak Dinamo pobjedom protiv West Hama 0:1 u zadnjem kolu Europske lige potvrdio je prezimljavanje u tom natjecanju, a u sljedećem kolu ide na jednu od osam trećeplasiranih momčadi iz Lige prvaka.

gol expired Oršiću nagrada za najljepši pogodak kola u Europskoj ligi divider

Modrima će u ponedjeljak u ždrijebu stajati renomirana europska imena i jedno koje će svi željeti u drugom krugu. Čak i Dinamo koji je na svojoj koži osjetio kako Šerif "privodi negativce" u doigravanju za LP. Od ostalih imena praktički je svejedno koga će izvući, a u bubnju će biti još Leipzid, Porto, Dortmund, Barcelona, Atalanta, Sevilla i Zenit.

A, prije službenog izvlačenja poigrajte se i vi na digitalnom simulatoru ždrijeba i ostavite nam komentar na FB stranici koga ste izvukli Modrima.

gol expired Dinamo drži Hrvatsku u igri, ali Srbija je daleko odmakla i blizu je povijesnog uspjeha divider

Isprobajte simulator ždrijeba Europa lige OVDJE.

Nećete vjerovati, ali nama je iz prve ispao najbolji mogući izbor, revanš s moldavskim Šerifom. Ovaj put prva utakmica igrala bi se u Zagrebu pa bi tribine maksimirskog stadiona sigurno utjecale na, nadamo se, povoljniji ishod za Modre u tom mogućem dvomeču.

Da čujemo, koga ste vi izvukli Dinamu?

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider