Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ponosno pao

Izvrsna partija Pucara nije bila dovoljna: Hrvatski stolnotenisač poražen od francuskog čuda

Tomislav Pucar poražen je u drugom kolu Olimpijskog turnira u stolnom tenisu

Tomislav Pucar (Foto: Afp)

Tomislav Pucar nije uspio napraviti iznenađenje, ali je pružio solidan otpor francuskom stolnotenisaču Alexisu Lebrunu, koji ga je svladao u drugom kolu olimpijskog turnira u Parizu sa 4-0 (9, 3, 6, 9).

U uzavreloj atmosferi ispunjene Bercy Arene, gdje je svaki osvojeni poen 20-godišnjeg Francuza proslavljan kao pogodak na nogometnim utakmicama, Pucaru nije bilo lako igrati.

Mladi Francuz imao je odgovor na sve

Pokušao je najbolje rangirani hrvatski igrač pratiti tempo ovogodišnjeg dvostrukog pobjednika zagrebačkog WTT Contender turnira, ali je to uspio učiniti u prvom setu.

No, u brzim izmjenama udaraca Alexis Lebrun se odlično snalazio pa je Pucaru u drugom setu prepustio tri, a u trećem šest poena. Prijetio je nešto slično učiniti i na kraju meča, ali je Pucar uspio spasiti četiri meč-lopte i zakomplicirati završnicu. Ipak, na petu meč-loptu, Lebrun je natjerao hrvatskog reprezentativca na promašaj koji mu je donio plasman u osminu finala.

Za mjesto među 16 najboljih u utorak (11 sati) će se boriti Andrej Gaćina koji je u ponedjeljak pobjedom 4-1 protiv Rumunja Ovidiua Ionescua izborio plasman u drugo kolo. Tamo ga čeka peti nositelj, Tajvanac Lin Yun-Ju.

Nikola Mektić i Mate Pavić Olimpijski pobjednici ispali u prvom kolu: Mektić i Pavić nemoćni protiv njemačkog dvojca divider

Bruno Marić Bruno Marić se vraća u hrvatski nogomet: Bit će u akciji ove nedjelje u Osijeku divider

Domagoj Duvnjak Duvnjak nije štedio na riječima nakon poraza od Slovenije: "Ponavljali smo gluposti, radili su što god su htjeli..." divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Smjena na Maksimiru! ⚽️

Tko će biti novi trener Dinama?✅️
Kakva bi to igra sudbine bila da Željko Sopić naslijedi Sergeja Jakirovića u Dinamu 👀

📸Ronald Goršić/CROPIX
Možda je to bila tema razgovora između Jakira i Kompanyja nakon utakmice? Nikad nećemo saznati... ⚽

📸: CROPIX
Perišić putuje u Nizozemsku... 🇭🇷⚽️🇳🇱

📸: Cropix & Fabrizio Romano Facebook