Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ademi se ozlijedio

Kopić: "Izgubili smo važne bodove", trener Lokomotive: "Bod je dobar, ali očekivao sam i više"

Dinamo i Lokomotiva zatvorili su 24. kolo Prve HNL podjelom bodova na Maksimiru (0:0).

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjoj utakmici 24. kola Prve HNL na Maksimiru nogometaši Dinama i Lokomotive odigrali su 0:0.

Ozbiljan je to udarac za momčad Željka Kopića koja je ostala bez važnih bodova u borbi za titulu prvaka. Još uvijek su dinamovci na prvom mjestu s 50 bodova, bodom više od Osijeka na drugom mjestu i tri boda od Hajduka na trećem mjestu.

"Izgubili smo važne bodove. Cijelo prvo poluvrijeme smo bili van pravog ritma, energije, nismo bili dobri u duelu. Drugo poluvrijeme smo promijenili neke stvari, ali nismo došli do pogotka iz nekih situacija. U konačnici, izgubili smo dva važna boda".

Dinamo ostao bez Ademija

Dinamo je nastupio u dosta izmijenjenom sastavu, nije bilo Ristovskog i Tolića zbog žutih kartona, a Ivanušec nije mogao nastupiti zbog ozljede. Da stvari budu još gore, ozlijedio se i kapetan Arijan Ademi koji je morao izaći iz igre nakon samo deset minuta provedenih na terenu.

Još uvijek nije poznato koliko je ozljeda ozbiljna, ali zasad se zna da je zaradio neugodan udarac u kvadriceps.

Trener Lokomotive: "Imali smo mrtvu šansu Pivarića"

Sljedećeg tjedna Dinamo čeka uzvratna utakmica play-offa osmine finala Europske lige protiv Seville na Maksimiru, a onda u nedjelju veliki derbi 25. kola Prve HNL protiv Osijeka u Gradskom vrtu.

"Bod na Maksimiru je uvijek dobra stvar, ali nakon prvog poluvremena sam očekivao i više. Radili smo im dosta problema, Pivarić je imao mrtvu šansu. Dinamo nas je stisnuo u drugom poluvremenu, imali smo izrazitu dobru priliku Cipetića, ali mislim da je remi najrealniji ishod utakmice", rekao je trener Lokomotive Silvijo Čabraja.

Tablica Prva HNL

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider