Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Realan rezultat"

Gustafsson objasnio zašto je promijenio sustav u drugom poluvremenu: "Nisam zadovoljan s bodom"

S ovim bodom Osijek je zadržao drugo mjesto, a Hajduk četvrto mjesto na ljestvici 1. HNL.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Osijek i Hajduk podijelili su bodove u derbiju 11. kola HT Prve lige, utakmica je završila rezultatom 1:1.

Iako su Osječani poveli pogotkom Kleinheslera u 9. minuti susreta, njihovo vodstvo trajalo je samo deset minuta. Hajduk se brzo vratio pogotkom još jednog mađarskog reprezentativca Lovrencsicsa.

"Nikad ne mogu biti zadovoljan kada ne pobijedimo. Imali smo jako težak početak susreta, ali reagirali smo na pravi način", rekao je trener splitske momčadi Jens Gustafsson pa objasnio zašto je promijenio formaciju iz 4-3-3 u 4-3-2-1 u drugom dijelu susreta.

"Nismo htjeli usporiti tempo utakmice, već smo htjeli zaustaviti njihova krila. Bilo je trenutaka u drugom poluvremenu kada smo izgledali jako dobro, ali nismo zabili pogodak", rekao je švedski stručnjak.

gol expired Torcida Bjelici: "Bjelko Srbine, čakija ti ne gine", on dodao: "Da znate, pola sam Hrvat, a pola Crnogorac" divider

 

Slovenski napadač Jan Mlakar imao je sjajnu šansu za postizanje pogotka u sudačkoj nadoknadi utakmice. Mogao je u potpunosti preokrenuti rezultat utakmice, ali nije bio dovoljno precizan.

"U ovakvim utakmicama sve može otići na jednu ili drugu stranu, ali na kraju mislim da je ovo realan rezultat utakmice", zaključio je švedski trener koji se raduje reprezentativnojpauzi kako bi još više radio s momčadi koja ima nekoliko novih igrača.

"Treba nam vremena da budemo još bolji, da rastemo kao momčad, ali siguran sam da ćemo biti sve bolji i bolji".

Pogodak Lovrencsicsa za izjednačenje:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider