Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prva pobjeda Verone

Tudor likuje nakon rušenja Mourinha: "Sretan sam, ali uvijek može bolje. Moram dodati neke stvari..."

Roma je imala vodstvo na poluvremenu, ali Verona je preokretom uspjela doći do prva tri boda u Serie A.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni trener Igor Tudor sjajno je debitirao na klupi Verone pobijedivši favoriziranu Romu u 4. kolu talijanske Serie A, slavio je sa 3:2.

To je prvi poraz u sezoni za momčad portugalskog stručnjaka Jose Mourinha koji je bio vidljivo razočaran nakon utakmice, dok je bivši trener Hajduka "pucao" od sreće.

"Naravno da sam sretan, bila je ovo dobra pobjeda koja je došla nakon dugo vremena. Momci su pružili fantastičnu predstavu. Nije ovo bila laka utakmica, ali imali smo isti intezitet kroz cijelu utakmicu i stvarno sam zadovoljan", kazao je Tudor nakon sjajnog debija.

Prije ove utakmice Verona nije imala bodova, dok je Roma imala stopostotni učinak, piše Football Italia.

gol expired Messi zamijenjen, pa se odbio rukovati s trenerom PSG-a, Neymar mu nije dao da puca penal divider

"Uvijek se može još više napredovati, ali imamo pravi mentalitet i nikad ne odustajemo. Moramo popraviti naš stil igre, ali pobijediti u ovakvoj utakmici, za to je potreban karakter", rekao je.

Dvije godine na klupi Verone je sjedio Ivan Jurić koji je ovog ljeta preselio u Torino, a njega je zamijenio Eusebio De Francesco koji se nije najbolje snašao u ulozi trenera prve momčadi, tako da je "odletio" s klupe nakon samo četiri utakmice.

"Moj prijatelj Jurić napravio je sjajan posao ovdje, ali ja moram dodati nešto na ovo što je on radio. Dao sam sve od sebe, ali nije bilo lako napraviti nešto u samo nekoliko dana. Ja sam njihov treći trener u samo nekoliko mjeseci", zaključio je Tudor.

S ovom pobjedom Verona je skočila na 14. mjesto prvenstvene ljestvice, dok je Roma pala na treće mjesto te sada zaostaje jedan bod za Interom i Milanom.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider