Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Veliko ime u Europi"

Novo pojačanje Dinama: "Imam veliku kvalitetu, važno je da uđemo u Ligu prvaka"

Izet Hajrović potpisao je ugovor s Dinamom na 2+2 godine i nosit će dres s brojem 8.

Izet Hajrović i Marijan Vlak (Foto: gnkdinamo.hr) (Foto: gnkdinamo.hr)

Izet Hajrović službeno je postao novi igrač Dinama, stoji na službenoj web stranici zagrebačkog kluba. 26-godišnji krilni igrač potpisao je ugovor na 2+2 godine će nositi dres s brojem 8.

Hajrović je u karijeri nastupao za Grasshoppers, Galatasaray, SD Eibar i Werder Bremen. Za reprezentaciju BIH odigrao je 24 utakmice te pritom postigao četiri pogotka. Također ima jedan nastup za reprezentaciju Švicarske.

„Njegovim angažiranjem dobili smo kvalitetu više i konkurenciju, međunarodno iskustvo i bit će u perspektivi jedan bitan i važan igrač za nas. Sličnog je nogometnog puta kao Gavranović, rođen je u Švicarskoj, reprezentativac je BIH. Napravili smo dobar postao, kvalitetan je i karakteran, i što je najvažnije ima kvalitetu za našu momčad“, izjavio je sportski direktor Marijan Vlak, a prenosi službena web stranica Dinama.

Potom je riječ uzeo Hajrović.
„Osjećaji? Super, sretan sam što sam došao u veliki klub, jer Dinamo je veliko ime u Europi. S nestrpljenjem čekam nastup i trening s momčadi“, izjavio je Hajrović te se osvrnuo na svoje fizičko stanje riječima:

„U dobrom sam stanju, već početkom siječnja smo počeli s pripremama u Bundesligi. Imam veliko iskustvo, veliku kvalitetu, moji su ciljevi da budemo svi zajedno prvaci i osvojimo Hrvatski kup. Vrlo je važno da se plasiramo u skupine Lige prvaka. Moja najdraža pozicija? Mogu igrati sve ofenzivne pozicije, trener je taj koji odlučuje koju ću poziciju igrati.”

Na pitanje novinara o preuzimanju odgovornosti i teret dresa u tako velikom klubu, odgovorio je:
“Naravno da sam spreman. Odlučio sam se za dres s brojem 8 i jasno mi je da stojimo pod pritiskom zbog veličine kluba. Međutim, nije mi to problem. Neće biti problema kod prilagodbe, jer jezik i kulturu već poznam.”

Za kraj je Hajrović izjavio:
“Smatram da ću u Dinamu napraviti korak unaprijed u karijeri!”
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider