Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
igrao na sp-u

I treći BiH reprezentativac u svlačionici Dinama: Na Maksimiru oživljava karijeru?

Izet Hajrović danas bi mogao postati novi igrač zagrebačkog Dinama.

Izet Hajrović (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Arminu Hodžiću i Ameru Gojaku trebao bi se danas u svlačionici Dinama pridružiti i treći reprezentativac Bosne i Hercegovine. Riječ je o Izetu Hajroviću koji je raskinuo ugovor s Werderom iz Bremena te će u Zagrebu odraditi liječnički pregled.

Hajrović je 26-godišnji reprezentativac reprezentacije koju je nedavno preuzeo Robert Prosinečki. U mlađim je kategorijama igrao za rodnu Švicarsku, no kasnije se odlučio za BiH u čijem je dresu postigao i četiri pogotka.

Ovaj je krilni igrač igrao za poznate klubove Zurich, Grasshopper, Galatasaray, Eibar i Werder, a sportsport.ba piše kako bi razlog dolaska na Maksimir mogao biti pokušaj vraćanje oživljavanja karijere koja već duže vrijeme nije na razini na koju je navikao.

U Werderu je ispao iz svih kombinacija nakon što je na sjever Njemačke stigao prije tri i pol godine iz Galatasarayja. U Istanbulu se zadržao samo pola godine, a otišao je zbog neisplaćenih plaća. Od tada je u 41 utakmici postigao tek tri pogotka za Werder.

Krajem 2016. doživio je tešku ozljedu koljena zbog koje je propustio ostatak prošle sezone. Vratio se u rujnu od kada traži povratak u nekadašnju formu koja ga je odvela na Svjetsko prvenstvo u Brazilu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider