Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"bod k'o kuća"

Nakon što su uzele bod Švicarkama, ponosu nije bilo kraja: "Da mi je netko rekao..."

Hrvatske nogometašice uzele su veliki bod protiv Švicarske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izbornik hrvatske ženske nogometne reprezentacije Mate Prskalo ocijenio je kako su njegove igračice sinoć kvalitetno odradile kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo protiv Švicarske (1-1) te smatra da je sljedeći suparnik, Rumunjska, jednako ozbiljan suparnik.

"Čestitke suparnicama i prvenstveno našim igračicama, odradile su jednu kvalitetnu, taktički i motorički, utakmicu, gdje smo znali da ćemo imati manjih problema, ali smo to našom voljom, znanjemm zalagnjem i htjenjem nadoknadili", izjavio je Prskalo nakon utakmice.

Hrvatska je sinoć na stadionu Zaprešiću povela pogotkom Ivane Rudelić u trećoj minuti, no Švicarke su izjednačile u 74. minuti a strijelac je bila Ramona Bachmann.

Hrvatskim nogometašicama, koje su sada nakon ove utakmice trećeplasirane u skupini H sa četiri boda, predstoji gostovanje kod Rumunjske u nedjelju.

gol expired Marko Pjaca ima novi klub: Juventus potvrdio novu jednogodišnju posudbu divider

"Sada igramo protiv ozbiljne ekipe, moramo se dobro pripremiti. Nema ni jedne lagane utakmice, nećemo tamo doći na laganu utakmicu, prije će biti slična ovoj, iako oni nisu kao Švicarska, nemaju tu kvalitetu", smatra Prskalo.

Vratarka hrvatske reprezentacije Doris Bačić, iako zadovoljna bodom iz susreta sa Švicarskom , ipak žali za pobjedom.

"Da mi je netko  rekao da ću žaliti za bodom protiv Švicarske vjerojatno mu ne bih povjerovala. Ali evo žalim, moglo je biti puno bolje", rekla je Bačić.

gol expired Bayern zabio osam komada, Lewandowski samo jedan, no potez o kojem bruji svijet pripada upravo njemu divider

"Trebala sam bolje reagirati kod njihovog gola, nedostajalo mi je malo sreće. Imali smo priliku za još jedan gol, ali zadovoljni smo s bodom. To je bod velik ko' kuća".

Što se tiče sljedećeg suparnika Rumunjske, n ona ne misli da nju i njene sugračice čeka lagana utakmica.

"Idemo korak po korak, okrenut ćemo se treninzima i slušat ćemo upute izbornika kako taktički ući u utakmicu. Ne bojim se nikoga. Ako budemo ovako igrali kao ekipa, može nam doći bilo tko, sigurna sam u tri boda", istaknula je dodajući kako će se pratiti i susret između Švicarske i Belgije zbog rezultata.

gol expired Brutalno iskreni LeBron nakon poniženja u utrci za MVP-a: "To me ras*izdilo" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider