Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ZADOVOLJAN BODOM

Izbornik Albanije: "Jako poštujem Hrvatsku, ali nisam ni očekivao više od njih''

Albanski izbornik Sylvinho bio je zadovoljan osvojenim bodom u sudaru s Hrvatskom na Europskom prvenstvu.

Sylvinho (Foto: Afp)

Albanski izbornik Sylvinho nakon utakmice je odgovara na pitanje medija.

Ovaj bod vam daje nadu da možete proći skupinu.

"Bilo je nevjerojatna atmosfera, kao da smo igrali kod kuće. Prvo poluvrijeme odigrali smo izvanredno, ali nije lako kada imate s druge strane izvanrednu momčad. Bio je sjajan osjećaj kada smo izjednačili. Bit ću ponosan na ovaj rezultat cijeli život zbog albanskog naroda."

Jeste li ponosni na ovaj rezultat, kakav je vaš osjećaj? Hrvatska je tako zabila Brazilu u Katru…

Igrači su dali sve što su imali

"Nacija je ponosna na rezultat i na izvedbu. Bilo je jako teško, ponosan sam na svoje igrače, dali su sve što su imali. Igrali su srcem i dušem. Bilo je izvanredno to gledati. Da, ja sam Brazilac i dobro se sjećam kako smo izgubili od Hrvatske. Hrvatska je jako dobra zadnjih osam godina, ima izvanredne igrače i trenera. Jaki su i jako težak protivnik."

Isti albanski igrač postigao je gol i autogol.

"Utakmica je bila luda. Ritam igre je bio jako brz. Kada je Gjasula postigao pogodak, to je bio dar. Nije imao sreće kod autogola, ali na kraju nas je spasio. Zahvaljujem mu."

Vjeruje da su zaslužili pobijediti

Kako komentirate rezultat…

"Govorio sam da morate uživati u ovakvom turniru. Obećao sam da ćemo se boriti za svaki bod. Poštujem protivnika, ali mislim da smo zaslužili pobijediti. Moramo nastaviti se boriti i pokušati zaraditi još pokoji bod. Svaki bod je bitan."

Jeste li očekivali više od hrvatske momčadi?

"Možda i ne. Na kraju je važan rezultat, da nismo izjednačili, bili bismo tužni. Kada analizirate utakmicu u Berlinu, Hrvatska nije igrala loše protiv Španjolske, no Španjolci su u kratkom vremenu postigli golove i to je teško stići. To je ta kvaliteta igrača. Igrali smo jako dobro protiv nevjerojatnih igrača. Imali smo teških 15 minuta u drugom dijelu, ali to je tako. Ostatak smo igrali jako dobro."

Navijači Albanije FOTO: Albanci podivljali nakon utakmice: Upali na teren među Vatrene, nastao je kaos divider

Luka Modrić i Arber Hoxha VIDEO Šok u 95. minuti: Pogledajte kako je dinamovac slomio hrvatsku obranu nakon čega je došao pogodak divider

Zlatko Dalić Dalić otkrio kako je u svlačionici i koji je bio plan: ''Bili smo spori i tromi, ali sve je u našim rukama'' divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider