Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
HERBALIFE NUTRITION

Iza rezultata, partnerstvo učvršćeno zajedničkom svrhom

Herbalife Nutrition i Cristiano Ronaldo - partneri u promociji zdravog načina života.

Galerija PR PR PR

 On ne samo da je jedan od najboljih nogometaša na svijetu, već je i sportaš koji utjelovljuje naše shvaćanje kvalitetne prehrane kao temelja zdravog, aktivnog načina života i pretpostavke za stjecanje presudne prednosti u kompetitivnom svijetu profesionalnog sporta.

"Kao jedan od najomiljenijih sportaša današnjice, Cristiano je posebna kategorija. I njemu su – kao i nama – izuzetno važni prehrana i dobra tjelesna kondicija, a naše partnerstvo je posebno i zato što Cristiano iskreno vjeruje u našu svrhu – učiniti svijet zdravijim i sretnijim," rekao je Rich Goudis, glavni izvršni direktor kompanije Herbalife Nutrition.

“Na terenu sam usredotočen isključivo na jedno – na postizanje najboljeg mogućeg rezultata. Onog trenutka kada moje kopačke dotaknem travu, imam samo jedan cilj: pobijediti. A kako bih odigrao kako treba, moj um i moje tijelo moraju biti potpuno spremni za igru. Zato sam duboko uvjeren da je uz vježbanje i trening ispravna prehrana izuzetno važna za mene – kako na terenu, tako i izvan njega.”

“Godine 2013. kompanija Herbalife Nutrition je postala moj službeni nutricionistički partner, velikim dijelom zato što shvaćaju da profesionalni sportaši imaju jedinstvene potrebe u pogledu prehrane i hidratacije. No, ono što me dodatno privuklo ovoj kompaniji je njihova svrha – učiniti svijet zdravijim i sretnijim.”

PR PR

Tijekom svojeg partnerstva Ronaldo i Herbalife Nutrition surađivali su na brojnim marketinškim kampanjama i razvojnim projektima. Jedan od njih bilo je i predstavljanje proizvoda Herbalife24 CR7 Drive, sportskog napitka osmišljenog da bi zadovoljio Ronaldove nutricionističke potrebe i koristio svim sportašima od rekreativaca i amatera do profesionalnih sportaša.

Osim što na nogometnom terenu stalno ruši rekorde, Cristiano je rekorder i po još nečemu: ima ukupno 200 milijuna sljedbenika na Facebooku, Instagramu i Twitteru, što znači da je najprisutniji od svih sportaša u svijetu i ima najveći doseg na društvenim mrežama.

CR7 Drive testiran je na zabranjene tvari i odobren je u okviru Informed-Sport programa. Informed-Sport je program ispitivanja i certificiranja dodataka prehrani u kojem se provjerava sadrže li proizvodi zabranjene tvari i osigurava se da se proizvođač pridržava visokih standarda kvalitete proizvodnje.

Više informacija na: www.herbalife.hr

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider