Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
uskoro odluka

Poruka koja se neće svidjeti Bayernu: Kovač bi zbog Kloppa mogao ostati bez ubojitog strijelca

Riječi predsjednika kluba već su zagolicale maštu navijača Liverpoola, ali u igri su i drugi klubovi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Timo Werner je s 23 godine već dokazan napadač i njemački reprezentativac, a kako to već biva u Njemačkoj, ime zvijezde RB Leipziga već se dugo povezuje s Bayernom.

Međutim, direktor kluba Olaf Mintzlaff jasno je poručio da Bavarci neće samo tako uzeti mladu njemačku zvijezdu.

"Bitno nam je što Timo želi. Možda želi otići Tuchelu u PSG, Favreu u Dortmund ili Kloppu u Liverpool", rekao je za Sky90 i dodao da još nisu razgovarali s Bayernom o eventualnom transferu.

Werneru ugovor istječe sljedećeg ljeta, a njegova sudbina je neizvjesna. Još se ne zna hoće li produžiti ugovor, a ako to ne napravi, sljedećeg ljeta može otići besplatno. Naravno da trećem klubu Bundeslige takav scenarij nije u interesu, a odluku će donijeti nakon finala Kupa u kojem igraju upravo s Bayernom.

Mintzlaff je potvrdio da je Werner bliže odlasku iz kluba nego produženju, o čemu se i ranije pisalo u njemačkim medijima. Mogući transfer komentirao je Dietmar Hamman, bivši nogometaš i stručnu komentar njemačkog Skya.

''Ako se pojavi drugi klub s izdašnijom ponudom, stvari postaju jako zanimljive. Pitanje je također bi li se uklopio u Bayern? Možda mu ne bi bilo loše ostati još godinu dana u Leipzigu", rekao je.

U svakom slučaju, Wernerova sudbina uskoro će biti poznata – finale Kupa, ujedno i zadnja utakmica sezone, na rasporedu je 25. svibnja. Mintzlaffove riječi već su zagolicale maštu navijača Liverpoola; očekuje se da će viceprvak Engleske i finalist Lige prvaka ovoga ljeta krenuti po nekoliko pojačanja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider