Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
stigao je 2018.

Iz Hajduka odlazi Bassel Jradi? Na Poljud je već stigla ponuda za njega

Vezan je uz Hajduk do ljeta ove godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Polako se zahuktava zimski prijelazni rok, a Hajduk bi mogao ostvariti prvi izlazni transfer ove zime. Kako pišu norveški mediji, iz Hajduka odlazi Bassel Jradi, a ponudu za njega je poslao norveški prvoligaš Valerenga.

Jradi je u Hajduk stigao iz Stromsgodseta prije tri godine, a označen je kao veliko pojačanje za hrvatskog velikana. Za Hajduk je od 2018. upisao 79 nastupa, zabio sedam golova i dodao 11 asistencija.

gol expired Lovro Majer pred transferom karijere: Bivši europski prvak poslao milijunsku ponudu, Dinamo mora odlučiti divider

Libanonac prema Transfermarktu vrijedi 700 tisuća eura, a ugovor u Hajduku mu istječe u lipnju ove godine i zadnji je rok da ga Hajduk proda uz neku odštetu koja ne bi trebala biti veća od pola milijuna eura.

Jradi je u zadnjoj godini ugovora i samim time može pregovarati s bilo kojim klubom na svijetu, a glavni kandidat za njegovo dovođenje je norveški prvoligaš.

gol expired Modrićev suigrač se počastio pravom zvjerkom koju je platio 1,5 milijuna kuna divider

Predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić najavio je promjene u igračkom kadru, u klub se vratio Lovre Kalinić i odmah postao prvi vratar, a među prvima bi mogao otići povremeni reprezentativac Libanona.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider