Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
VELIKI POSAO

Lovro Majer pred transferom karijere: Bivši europski prvak poslao milijunsku ponudu, Dinamo mora odlučiti

Dinamo je jedini koji mora odlučiti hoće li Majer prema Francuskoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Subotnje jutro donijelo je pravu transfer bombu u redovima zagrebačkog Dinama. Hrvatski prvak dobio je službenu ponudu od francuskog velikana Marseillea za mladog hrvatskog reprezentativca Lovru Majera.

Bivši prvak Europe silno želi mladog 22-godišnjeg veznjaka Modrih, a Majerov menadžer potvrdio je da je poslana službena ponuda Dinamu od 12 milijuna eura i četiri milijuna eura bonusa što bi bio jedan od najvećih transfera u povijesti Dinama.

gol expired Modrićev suigrač se počastio pravom zvjerkom koju je platio 1,5 milijuna kuna divider

"Da informacija je točna, Marseille želi dovesti Majera, Dinamo ima ponudu na stolu, sve je na maksimirskom klubu. Ako Dinamo prihvati ponudu, Majer pakira kofere i odlazi u Francusku", rekao je Andy Bara za Sportske novosti.

Kod Bjelice nije igrao, preporodio ga Mamić

Majer se nije naigrao u Dinamu u eri Nenada Bjelice, ali odlaskom Bjelice i dolaskom Zorana Mamića glavni igrač kluba postao je mladi Zagrepčanin.

Mladi hrvatski reprezentativac prema Transfermarktu vrijedi deset milijuna eura, a u Dinamo je došao iz Lokomotive prije dvije sezone.

gol expired Utakmica sezone Bojana Bogdanovića: Dončiću utrpao preko 30, ponio i titulu igrača utakmice divider

Lovro Majer je za Dinamo upisao 59 nastupa, zabio je osam golova i dodao 15 asistencija.

Sada je sve na Dinamu koji će odlučiti hoće li prodati glavnog igrača, a Majer ne bi imao ništa protiv da ostane u Zagrebu. U Dinamu ima sigurno mjesto u prvih 11, a Modri još uvijek igraju Europu, dok ga u ožujku čeka nastup na Euru do 21 godine gdje bi sigurno odličnim nastupima još više podigao svoju cijenu, a tu bi Dinamo dodatno profitirao.

Ako potpiše za Marseille pridružiti će se Duji Ćaleti-Caru koji je jedan od najboljih igrača francuskog prvoligaša.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider