Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
otišao na liječnički

Iz Hajduka i drugi napadač ide u Italiju, ovaj put u Serie A

Zahuktavaju se transferi u Hajduku.

Mate Antunović (Foto: Vojko Bašić/Cropix)

Dva napadača Hajduka svoju će karijeru nastaviti sljedeće sezone u Italiji. Prvi je Jan Mlakar, a drugi mladi Mate Antunović.

Slovenski reprezentativac prelazi u Pisu, člana Serie B. Spominje se iznos od tri milijuna eura, ali nije poznato ima li neki manji postotak transfera njegov bivši klub Brighton.

Mlakar se već neko vrijeme povezivao s talijanskim drugoligašem, a sada je Slovenčev agent Amir Ružnić uspio dogovoriti posao s Pisom.

U ovu sezonu Mlakar nije ušao u naročitoj formi zbog čega je zaradio dosta kritika. Ipak, u Hajduku se zadnjih sezona pokazao kao drugi najbolji strijelac iza Marka Livaje, a igrao je i na krilnoj poziciji koja mu nije idealna pozicija.

Vidjet ćemo hoće li na Poljud stići neko desno krilo, kad se već nije ostvario toliko željeni dolazak Ivana Perišića.

U Italiju se zaputio i mladi Mate Antunović, jedna od zvijezda juniorske momčadi koja je stigla do finala Lige prvaka, ali nije imala strpljenja čekati svoju priliku na poziciji gdje je neprikosnoveni prvi igrač kluba, Marko Livaja.

I taj se odlazak ranije spominjao i sad se ostvario. Monza je bio klub koji se provlačio kroz medije i na kraju je tamo Antunović završio na posudbi nakon što je ipak produžio ugovor s Bijelima do 2025. godine, piše Dalmatinski portal.

Nasser Al-Khelaifi u Splitu Predsjednik PSG-a stigao u Split, gdje je bio i u društvu predsjednika Hajduka: Je li opet aktualan Vuškovićev transfer? divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Smjena na Maksimiru! ⚽️

Tko će biti novi trener Dinama?✅️
Kakva bi to igra sudbine bila da Željko Sopić naslijedi Sergeja Jakirovića u Dinamu 👀

📸Ronald Goršić/CROPIX
Možda je to bila tema razgovora između Jakira i Kompanyja nakon utakmice? Nikad nećemo saznati... ⚽

📸: CROPIX
Perišić putuje u Nizozemsku... 🇭🇷⚽️🇳🇱

📸: Cropix & Fabrizio Romano Facebook