Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sretan i ponosan

Dinamo predstavio novo pojačanje: "Želim igrati i dokazati se"

Novi igrač Dinama Iyayi Atiemwen predstavio se javnosti i navijačima u Maksimiru...

Iyayi Atiemwen (Photo: Igor Kralj/PIXSELL)

U utorak, 29. siječnja, javnosti i navijačima na konferenciji za medije predstavljen je novi igrač Dinama - Iyayi Atiemwen.

"S ciljem jačanja momčadi za nadolazeći period, doveli smo određene igrače. Dinamo je sada sigurno jači nego na jesen, doveli smo Andrića i Atiemwena, dok je naša momčad još dodatno pojačana povratkom More, Majera i Šituma. Menalo je do ljeta na posudbi u Slaven Belupu, raskinut je ugovor s Matelom i ranije je otišao Budimir", rekao je o kadru Dinama na početku konferencije sportski direktor kluba Marijan Vlak, a prenosi Dinamova web stranica.

Vlak je nastavio o Atiemwenu.

"Smatram da se radi o izuzetnom igraču koji je Goricu doveo na jedan viši nivo. Gorica je bila hit u jesenskom dijelu prvenstva. Mi smo o Atiemwenu razmišljali još prošle sezone dok je u 2. HNL nastupao za Goricu kad je bio bitan kotačić u ekipi. To je potvrdio nastupima ove sezone u 1. HNL, i to nam je bila samo potvrda i signal da krenemo u realizaciju. Vjerujem da će opravdati svoj dolazak i da ćemo dobiti dodatnu kvalitetu u momčadi."

Mladi igrač iz Nigerije, punog imena Iyayi Believe Atiemwen sretan je zbog dolaska u Dinamo:

"Zahvalio bih klubu HNK Gorica na dobroj polusezoni. Isto tako hvala Dinamu, vodećem klubu u Hrvatskoj. Dat ću sve od sebe, vjerujem da ću se dobro slagati s igračima i trenerima. Želim igrati i dokazati se. Mislim da svaki igrač želi igrati za Dinamo i sretan sam što sam ovdje."

Iyayi Atiemwen, inače nadimka ''Beli'', u Dinamu će nositi dres s brojem 20.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider