Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Modrić pa Rakitić

Ivan Rakitić radi transfer koji će odjeknuti? Messi se ne odbija

Sprema li se transfer koji bi okrunio karijeru Ivana Rakitića?

Lionel Messi i Ivan Rakitić (Foto: Afp)

Čini se kako je Ivan Rakitić opet medijski atraktivan zbog posljednjih glasina o njegovoj karijeri. U španjolskim se medijima opet spominje kako mu Sevilla želi smanjiti plaću. Ipak ima 35 godina i ne mogu se na njega duže oslanjati.

No Ivan i dalje igra na vrhunskom nivou, što je pokazao nedavno golčinom kojom je spasio Sevillu poraza.

To očito sve prate s druge strane Atlantika gdje David Beckham polako slaže momčad Miamija za novu sezonu u kojoj bi željeli biti ipak malo konkurentniji. Navodno je Luis Suarez već dogovoren, a priča se i o želji za dovođenjem Ivana Rakitića.

Dosad smo slušali kako bi Beckham na Floridu doveo Modrića, ali Luka nije baš do kraja zagrijan za tu priču. Barem dok može dobro igrati u Realu.

Neki američki i španjolski portali zato pišu kako je Leo Messi poželio drugog sjajnog Hrvata. Rakitić je već igrao s Messijem, Suarezom, Busquetsom i Albom te s njima pokorio Europu i svijet prije nešto manje od deset godina.

Staro društvo skuplja se u Miamiju, a bilo bi lijepo tamo vidjeti i Raketu. Baš poput Modrića, i on nekako sanja završetak karijere u svom omiljenom klubu i gradu, gdje namjerava ostati živjeti, ali Messijev se poziv ne odbija. Naročito, ako ga u Sevilli više ne budu željeli.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider