Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Legenda jednom, legenda uvijek

Ivan Rakitić reagirao na priču objavljenu na gol.hr-u i još jednom pokazao kakvo srce ima

Ivan Rakitić javio nam se poslije priče objavljene na gol.hr-u, našao se s Patrikom i pružio mu lijepu uspomenu.

Patrik i Raketa (Foto: GOL.hr)

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić za vrijeme i poslije utakmice Dinama i Seville u Europskoj ligi pokazao je koliki je čovjek.

Najprije je poslije zabijenog gola iz penala sinoć podigao ruke ispričavajući se Dinamovim navijačima, iako Modri nikad nisu bili njegov klub, a jutro poslije pokazao je to reagiravši na našu priču.

Milan Stjelja i Patrik Sreli smo tužnog mladića iz Njemačke ispred stadiona: Rakitić ga vidio, ali… Ivane, ispuni mu želju divider

Na gol.hr-u jutros smo objavili tekst o Raketinom velikom obožavatelju Patriku. Reporter Nove TV Milan Stjelja naletio je na njega sinoć poslije utakmice i poslušao njegovu tužnu priču.

Iz Nürnberga stigao na utakmicu Dinama i Seville

Patrik je Nijemac hrvatskog podrijetla, tečno govori hrvatski jezik i u Sevillu je stigao iz Nürnberga zbog svojeg idola Ivana Rakitića. Poslije utakmice pokušao ga je dozvati uz teren dok je ovaj davao izjave na travnjaku. Čak je i uspio, Rakitić mu je signalizirao kako ga je primijetio te kako će doći, međutim dok je uhvatio vremena, Patrika su redari u međuvremenu otpratili sa stadiona jer se zatvarao.

Tu je u priču uletjela ekipa Nove TV, reporter Dnevnika Milan Stjelja odlučio mu je pomoći i objavio ovu priču na stranicama našeg portala, a legendarni hrvatski reprezentativac ubrzo se javio.

Patrik i Raketa Patrik i Raketa (Foto: GOL.hr)

Raketa mu se javio poslije naše priče

Kolega Stjelja mu je dao Patrikov broj, a Raketa mu se javio i našao se s njim u petak oko 13 sati. Donio je Patriku svoj dres iz Seville i potpisao se na dres hrvatske reprezentacije u kojemu je Patrik došao na utakmicu.

"Fotografirali smo se i malo popričali, puno vam hvala, ne znate koliko mi ovo znači", podvukao je Patrik, koji je sinoć tužan otišao sa stadiona, a danas će, nadamo se, biti puno sretniji.

Raketa, legendo!

Javljanje Milana Stjelje iz Seville

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider