Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
U nemilosti Valverdea

U Barceloni pokrenuta operacija Rakitić: ''Razlaz od kojeg će svi imati koristi''

Barcelona je ove sezone odigrala već 12 utakmica, a za to vrijeme Ernesto Valverde je pokazao svoje karte. Poslao je jasnu poruku koji su igrači u njegovim planovima, a koji više nisu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivan Rakitić definitivno je na izlaznim vratima Barcelone. On je jedan od igrača koji je ušao u drugu Valverdeovu kategoriju, onih koji više nisu u njegovim planovima.

Hrvatski veznjak završio je na periferiji te je vrlo izgledan njegov odlazak u siječnju. Barca je na ljeto dobila brojne ponude, ali Rakitić nije želio otići. PSG je bio jedan na koji je gledao blagonaklono, ali ta mogućnost nije urodila plodom.

Samuel Umtiti (Foto: AFP) Barca u nedoumici: Sudbina igrača koji je trebao biti zamjena za legendu pod velikim upitnikom divider

Rakitić je dosad odigrap samo 206 minuta u 12 odigranih utakmica. Frenkie de Jong, Arthur Melo i Sergio Bousquets su postali standardni trojac u sredini terena.

Kako sada stvari stoje, Barcelona ima sedam veznih igrača, iako je Sergi Roberto igrao više na desnom beku. No Valverde je priznao da su natrpani u sredini terena, a Rakitić je vjerojatno napustiti klub u zimskom prijelaznom roku.

''Razlaz od kojeg će svi imati koristiti'', navodi španjolska Marca.

gol expired Pljušte osude nakon kiksa Juvea: ''To što su Mandžukiću napravili je kriminal'' divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider