Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Ivan na dobitku"

Katalonski Mundo Deportivo tvrdi: "Inter i Rakitić, stvar je ozbiljna"

Ivan Rakitić imat će ovog ljeta minimalno jednu ozbiljnu ponudu na svom stolu.

Ivan Rakitić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Jedan od najvažnijih igrača u momčadi Ernesta Valverdea, hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, mogao bi nadolazećeg ljeta promijeniti sredinu, odnosno napustiti redove Barcelone. Kako prenosi katalonski medij Mundo Deportivo, stvar između Rakitića i Intera je vrlo ozbiljna.

Otkako je 2014. godine stigao u Kataloniju Rakitić je donio samo dobre stvari Barceloni, koja danas ne želi čuti ponudu manju od 50 milijuna eura. Podsjetimo, prije pet godina je stigao iz Seville za samo 18 milijuna eura.

Barcelona razmišlja o prodaji Ivana Rakitića iz dva razloga. Prvi je njegove godine (31), a drugi već dogovoreni transfer Frenkieja De Jonga iz Ajaxa.

S obzirom na njegove godine, ovo je možda posljednje ljeto u kojem Barcelona može zaraditi 50-ak milijuna eura na hrvatskom reprezentativcu, a osim toga je dovela i njegovu zamjenu u vidu čudesnog Nizozemca.

Inter je vrlo zainteresiran za njegovo dovođenje, pa će pred Barcelonom, ali i Rakitićem biti velika odluka u ljetnim mjesecima koji dolaze.

Ole Gunanr Solskjaer (Foto: AFP) Solskjaer sastavio listu pojačanja: Želi Hrvata, igrača koji se sukobio sa Simeoneom i dva braniča divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Čak 21.538 gledatelja ove nedjelje na Poljudu 👏

📸Duje Klarić/CROPIX
Kraj utakmice na Poljudu, uvjerljiva pobjeda Splićana za skok na prvo mjesto!

Opširnije ----> https://bit.ly/4dvNgKk
Marko Livaja zaokružio je poker Hajdukovih golova u mreži Šibenika ⚽️⚽️⚽️⚽️
Toni Kukoč je ove nedjelje prvo gledao kako Split ruši Crvenu zvezdu na Gripama, a zatim je sjeo u automobil i došao pogledati Hajdukov trijumf protiv Šibenika. 

📸Nikola Brboleža, Duje Klarić/CROPIX