Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Želje ManUtd-a

Solskjaer sastavio listu pojačanja: Želi Hrvata, igrača koji se sukobio sa Simeoneom i dva braniča

Norveški nogometni stručnjak Ole Gunnar Solskjaer sastavio je listu želja ukoliko će i iduće sezone voditi engleskog velikana Manchester United.

Ole Gunanr Solskjaer (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Norvežanin ima ugovor s Crvenim vragovim do 31. svibnja ove godine, no sve je izglednije kako će mu vodstvo kluba ponuditi novi, višegodišnji ugovor. Posebice, nakon što je ManUtd izborio plasman u četvrtfinale Lige prvaka izbacivši PSG.

Otočki mediji navode kako je Solskjaer već sastavio listu pojačanja koja želi dovesti na Old Trafford, a među igračima koje bi volio angažirati je i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić. Englezi navode kako bi Rakitić ovoga ljeta mogao napustiti Barcelonu nakon što su Katalonci kupili veznjaka Ajaxa Frenkieja de Jonga. Nagađa se kako bi Barca mogla pustiti Rakitića za 50 do 60 milijuna eura.

Zaokret je to u slučaju Rakitić nakon što je prije par tjedana objavljeno kako se više ne nalazi na meti Manchester Uniteda.

Na listi potencijalnih pojačanja Crvenih vragova nalazi se i veznjak Atletico Madrida Saul Niguez, koji je u lošim odnosima s trenerom madridskog kluba Diegom Simeoneom i sve je bliže izlaznim vratima. United je za njega spreman platiti čak 80 milijuna eura.

Solskjaer ima visoko mišljenje i o veznjaku PSG-a Marcu Verrattiju čija je cijena oko 90 milijuna eura. Spominju se i veznjak njemačke vrste i Real Madrida Toni Kroos, branič Juventusa Joao Cancelo i branič Crystal Palacea Aaron Wan-Bissaka.

Barca i Man United gledaju jedan drugom u svlačionicu: Je li na pomolu velika razmjena? Barcelona - Manchester United (Foto: AFP) Samuel Umtiti (Foto: AFP) Marcus Rashford (Foto: AFP) +2 Marcus Rashford (Foto: AFP)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider