Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čestitao hrvatskom prvaku

Ivan Rakitić nakon poraza od Dinama: "Bio je to smiješan jedanaesterac, ali glavno da smo prošli"

Ivan Rakitić bio je zadovoljan prolazom Seville protiv Dinama u osminu finala Europske lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Dinama pobijedili su Sevillu s 1:0 u uzvratnom susretu play-offa osmine finala Europske lige na Maksimiru, ali nisu uspjeli nadoknaditi zaostatak od dva pogotka iz prve utakmice u Andaluziji.

Ivan Rakitić, kapetan Seville i bivši hrvatski nogometni reprezentativac bio je zadovoljan nakon minimalnog poraza i prolaza u daljnji krug natjecanja.

"Najvažnije je da idemo dalje u Europskoj ligi", rekao je Rakitić pa otkrio je li ga iznenadila dobra igra Dinama:

Rakitić čestitao Dinamu na pobjedi

"Znali smo da će utakmica biti teška, Dinamo je fantastična momčad. Zadnjih godina su se učvrstili u Europi, a ja im čestitam na dobroj partiji, pobjedi i želim im svu sreću ovog svijeta. Mi se nastavljamo boriti za naš cilj".

gol expired VIDEO Pogledajte poruku Bad Blue Boysa za Ukrajinu: Cijeli stadion se orio divider

Kad je Dinamo zabio pogodak s bijele točke uvukla se nervoza, ali i panika u redove andaluzijske momčadi. No uspjeli su izdržati do kraja i ne primiti drugi pogodak koji bi utakmicu odveo u produžetke.

"Taman kad smo držali sve pod kontrolom, padne taj gol. To je bio smiješan jedanaesterac, ali dobro, treba to poštivati. Uvijek se može dogoditi neka panika, neki centaršut, ali mi smo se dobro branili. Glavno da smo prošli", zaključio je Rakitiić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider