Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
MOŽE OTIĆI ZA ''SIĆU''

Ivan Perišić želi otići iz Hajduka zbog – Barcelone?!

Hajduk i njegovi navijači na muci zbog Ivana Perišića.

Perišić i mogući transfer u Barcelonu (Foto: cropix/afp/gol.hr)

U posve nevjerojatnoj situaciji koja se trenutačno događa na relaciji Hajduk – Ivan Perišić pojavila se još nevjerojatniju glasina. Perišića je Gennaro Gattuso udaljio iz momčadi za utakmicu s Lokomotivom, no sve je izglednije da Vatreni više neće igrati za svoj klub.

Talijan je nakon šokantnog remija protiv Lokomotive hrvatskoj javnosti otkrio kako je Perišić prije 20 dana rekao treneru kako namjerava otići ovog ljeta iz Splita. To, jasno, nikako nije sjelo navijačima koji su ga godinama molili da dođe i priređivali razne akcije.

Čeka se da Perišić sam objasni svoju situaciju u koju se doveo, a dok se ne izjasni, kolaju razne glasine.

Posljednja glasi kako je Perišić odlučio napustiti Hajduk zbog poziva iz – Barcelone, pišu 24sata. U katalonskom gigantu novi je trener Hansi Flick, pa je možda uspostavljen kontakt bivšeg trenera Bayerna i Perišića, s kojim je on osvojio Ligu prvaka.

Perišić može otići gotovo besplatno

Perišić može napustiti Hajduk krajem mjeseca (29. 8.) za samo 200 tisuća eura, koliko iznosi odštetna klauzula u ugovoru na kojoj je inzistirao.

Jedan od najboljih hrvatskih nogometaša u povijesti vratio se ovog proljeća na teren nakon teške ozljede. Zaigrao je i na Euru, ali nije bio ni blizu svoje razine prije ozljede. Na isti je način njegova forma nastavljena i ovog ljeta u dresu Hajduka.

Lijepa navijačka priča oko Perišića i njegova dolaska u voljeni klub tako se polako pretvara u mučnu sapunicu. Je li moguća pomirba s trenerom Gattusom? Sve ovisi o samom Perišiću.

Na čijoj ste strani?

Ukupno glasova:

Gennaro Gattuso Perišiću je puna kapa Hajduka, Gattuso otkrio: ''Ivan je prije 20 dana došao i rekao da želi otići!'' divider

Silvijo Čabraja Trener Lokomotive iskreno: ''Za nijansu smo bili bolji od Hajduka, dominantnih prvih 45 minuta nismo naplatili'' divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Smjena na Maksimiru! ⚽️

Tko će biti novi trener Dinama?✅️
Kakva bi to igra sudbine bila da Željko Sopić naslijedi Sergeja Jakirovića u Dinamu 👀

📸Ronald Goršić/CROPIX
Možda je to bila tema razgovora između Jakira i Kompanyja nakon utakmice? Nikad nećemo saznati... ⚽

📸: CROPIX
Perišić putuje u Nizozemsku... 🇭🇷⚽️🇳🇱

📸: Cropix & Fabrizio Romano Facebook