Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Imao je obaveza

Perišić kažnjen jer se nije pojavio na sudu: Ne dođe li na saslušanje u siječnju, dopratit će ga policija

Hrvatski reprezentativac dobio je kaznu talijanskog suda jer se nije pojavio na svjedočenju proteklu srijedu.

Ivan Perišić (Foto: Afp)

Veznjak Tottenhama i hrvatske reprezentacije Ivan Perišić dobio je kaznu talijanskog suda jer se nije pojavio na svjedočenju u srijedu, 33-godišnjak propustio je saslušanje jer je igrao utakmicu protiv Eintracht Frankfurta u skupini Lige prvaka.

Perišić na koncu nije ni ulazio u igru, utakmicu je proveo na klupi kao neiskorištena zamjena, a poslije nje dočekala ga je kazna od 435 funti, odnosno oko 3800 kuna zbog nedolaska na sud, objavila je Gazzetta dello Sport.

Ivan Perišić Perišić objasnio što je presudilo da potpiše za Tottenham: "Bilo mi je teško na početku" divider

Gazzeta: Dobio kaznu oko 3800 kuna

Isti mediji prenosi kako je sud u Milanu odlučio samo financijski kazniti Perišića za nepojavljivanje u sudnici u slučaju klevete njegovog bivšeg suigrača iz Intera Maura Icardija. Veznjak Tottenhama „dio je suđenja“ i trebao se pojaviti u srijedu, međutim spriječen je zbog utakmice Spursa i Eintrachta.

gol expired VIDEO Ivana Perišića u Londonu obožavaju, dobio je i pjesmu: ''On je naš Hrvat'' divider

Sudac mu je možda progledao kroz prste ovaj put i opalio za Ivana simboličnu kaznu, međutim ne pojavi li se Perišić sljedeći put, neće biti tako ugodan. Naime, naručio je da ga u slučaju ne pojavljivanja na sljedećem saslušanju "na svjedočenje doprati policija“.

Usput, na saslušanje u srijedu nije došao ni Mauro Icardi, koji je preko ljeta preselio iz Pariza u Istanbul, no sudu još nije dostavio svoju novu adresu.

Tablica Premier lige:

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider