Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije mu dugo trebalo

VIDEO Ivana Perišića u Londonu obožavaju, dobio je i pjesmu: ''On je naš Hrvat''

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić sjajno je otvorio sezonu u dresu Tottenhama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić ljetos je preselio iz Intera u Tottenham i osvojio srca navijača londonskog kluba. 

Ako je i bilo onih koji su sumnjali u Perišića, on im je vrlo brzo pokazao da itekako mogu računati na njega. S 33 godine na leđima izgleda nezaustavljivo, fizički je dominantan i malo tko ga može zaustaviti u prodoru na lijevoj strani.

Iako još uvijek nije upisao prvijenac u dresu novog kluba, Perišić je nanizao nekoliko asistencija. Hranio je svojim loptama engleskog napadača Harry Kanea, koji je to nemilice trpao u protivničke mreže, a brojke kažu sljedeće - četiri asistencije u ukupno devet nastupa ove sezone.

Zbog toga se sila pohvala i komplimenata slijeva na račun iskusnog Hrvata, koji je osvojio simpatije engleskih medija, ali i navijača Tottenhama koji su mu napisali pjesmu:

"Došao je u Tottenham da bi igrao s Harry Kaneom, odbio je Chelsea da bi igrao na White Hart Laneu. On je naš Hrvat, koji je gore, dolje po terenu. Njegovo je ime Ivan, Ivan Perišić".

@from.croatia #croatia #football #ivanperisic #tottenham #spurs #nogomet #footballfans ♬ original sound - Josip R

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider