Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
POVIJESNI TRANSFER

Bomba s Poljuda: Hajduk dogovorio dolazak Ivana Perišića, evo kada stiže!

Ivan Perišić nazimu bi trebao doći u Hajduk.

Ivan Perišić na Poljudu (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Hrvatsku, ali i nogometnu Europu, šokirala je vijest o teškoj ozljedi Ivana Perišića. Hrvatski nogometaš ozlijedio je prednje križne ligamente desnog koljena na treningu Spursa.

Takva nepredviđena situacija pokvarila je na trenutak snove navijača Hajduka, no kako tvrde Sportske novosti, Perišić je ipak sve dogovorio s Hajdukom i svakako stiže nazimu, unatoč oporavku.

Hajduk je danas službeno potvrdio da je Luka Vušković novi igrač Tottenhama, a isti izvor navodi da je u sklopu tog dogovora uključen i dolazak Ivana Perišića.

Najveći transfer u povijesti hrvatskog nogometa

Koliko je Ivan Perišić zvučno pojačanje, ne treba govoriti, no njegov dolazak u HNL najveći je transfer u povijesti hrvatske lige.

Perišić stiže kao dvostruki osvajač svjetske medalje s Vatrenima, igrao je u velikanima poput Bayerna i Intera, a osvojio je i Ligu prvaka.

Ivan Perišić već je dugi niz godina uz Luku Modrića najbolji igrač Hrvatske. Praktički je nezamisliv sastav Vatrenih na Euru 2024. bez sjajnog Perišića, koji je redovito na velikim natjecanjima možda i najjača karika izbornika Zlatka Dalića.


 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider