Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
inter se i dalje odupire

Perišić definitivno seli na Otok: Nakon Uniteda i Chelsea želi Ivana!

Ivan Perišić postao je jedan od najtraženijih igrača ljetnog prijelaznog roka. Nakon Manchester Uniteda, želi ga i engleski prvak Chelsea!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Britanski tabloiodi ovog su se ponedjeljka raspisali o Ivanu Perišiću i novom engleskom Premierligašu koji je zainteresiran za njegove usluge. Riječ je ni manje ni više nego o prvaku Engleske - Chelseaju.

Sastav Antonia Contea doživio je debakl na otvaranju sezonu nakon što je kod kuće s 3:2 poražen od Burnleyja. Talijanski stručnjak je bio jako ljut nakon utakmice, te je kod vlasnika Romana Abramoviča osobno zatražio još jedno pojačanje prije zatvaranja prijelaznog roka.

Daily Mirror i Express tvrde da je Conte bacio oko na Ivana Perišića, koji je već tražen od strane Manchester Uniteda i navodno Barcelone. Podsjetimo, katalonski klub je u nedjelju navečer kod kuće poražen od Real Madrida s 3:1 i u toj se utakmici najbolje moglo vidjeti koliko im fali Neymar na lijevoj strani napada, poziciji koju okupira naš reprezentativac.

No vratimo se na Chelsea. Conte traži još jednu napadačku, jer smatra da mu Eden Hazard, Pedro i Willian nisu dovoljni za borbu na dva fronta - Premierliga i Liga prvaka. Lani Chelsea nije imao taj problem, jer je bio lišen igranja u Europi.

Osim činjenice da nema veliki broj igrača koji pokrivaju poziciju krilnih napadača, Chelsea ima velikih problema i s ozljedama na početku sezone. Trenutno su izvan pogona Hazard i Pedro, pa su tako protiv Burnleyja najprije Boga, a potom i Christensen pokrivali poziciju desnokrilnog napadača.

U svakom slučaju Chelsea mora kupovati, a novac nikada nije problem kada je Abramovič u pitanju. Samo ostaje pitanje je li istina da je Perišić već odlučio ostati u Interu, kako tvrdi trener Luciano Spalletti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider