Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odlazi iz Italije

Fabrizio Romano: Perišić ima novi klub, preostao je samo liječnički pregled

Ivan Perišić je prihvatio ponudu Tottenhama i napušta redove Intera.

Ivan Perišić (Foto: Afp)

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić je prihvatio ponudu Tottenhama za kojeg će potpisati na dvije godine, i to kao slobodan nogometaš.

Budući da mu 30. lipnja istječe ugovor s Interom, a oko novog ugovora se nisu uspjeli dogovoriti, Perišić je odlučio prihvatiti ponudu Pijetlova i tako ispuniti dugogodišnju želju da zaigra u engleskom nogometu.

Bez ikakve dvojbe, presudan faktor u cijelom poslu bio je talijanski strateg Antonio Conte koji je inzistirao na njegovom dolasku u London. Sjajno su surađivali u Interu, pa i osvojili naslov prvaka Italije prošle sezone.

Nogometaši Real Madrida uoči finala Lige prvaka UEFA donijela novu odluku uoči finala Lige prvaka i razbjesnila nogometaše divider

Perišić je već obavijestio Inter kako neće produžiti ugovor te da seli u redove engleske momčadi koja je, navodno, prošlog ponedjeljka započela pregovore s hrvatskim nogometašem.

Do zaključenja transfera 33-godišnji Omišanin još mora odraditi liječnički pregled, a dobro obaviješteni novinar Fabrizio Romano tvrdi da bi to moglo biti već sljedećeg tjedna.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider