Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nisu oduševljeni

UEFA donijela novu odluku uoči finala Lige prvaka i razbjesnila nogometaše

Večeras od 21 sat igra se finale Lige prvaka između Liverpoola i Real Madrida u Parizu.

Nogometaši Real Madrida uoči finala Lige prvaka (Foto: Afp)

Uoči finala Lige prvaka između Liverpoola i Real Madrida na Stade de Franceu u Parizu, UEFA je donijela odluku koja je razbjesnila nogometaše engleske momčadi.

Navodno je europska nogometna organizacija zabranila obiteljima nogometaša ulazak na teren, nakon posljednjeg sučevog zvižduka, kako bi zajedno proslavili osvajanje naslova prvaka Europe, tvrdi engleski Daily Mail.

UEFA donijela nepopularnu odluku

Iz UEFA-e pak tvrde da su zabranu donijeli iz sigurnosnih razloga, ali to ne znači previše nogometašima engleske momčadi koji su dobili i manje ulaznica, od kolega iz Reala, koje mogu slobodno razdijeliti među svojim prijateljima i članovima obitelji.

Navodno je svaki nogometaš Reala dobio 25 ulaznica za finale Lige prvaka, dok su Redsi odlučili ograničiti broj ulaznica za svoje nogometaše, ali i predstavnike kluba iz jednog razloga - kako bi njihovi navijači dobili što je više moguće ulaznica za finale.

Liverpool nije zadovoljan travnjakom

Inače nogometaši engleske momčadi požalili su se na stanje travnjaka na kojem će se večeras igrati finale Lige prvaka. 

Dijelovi novog travnjaka postavljeni su prije samo nekoliko dana, a to se nije baš svidjelo nogometašima engleske momčadi koji su ipak navikli igrati na savršeno održavanim terenima.

"Novi travnjak je postavljen dan ranije, a to nije baš najbolja vijest. Možete vidjeti linije gdje su stavljali dijelove novog travnjaka. To je nešto na što nismo navikli. Netko je pomislio da je to dobra ideja", kazao je njemački strateg.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider