Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"opravdat ću povjerenje"

Dinamo potpisao jednog od najtalentiranijih vratara Hrvatske: Sve je spremno za Livakovićev odlazak

Ivan Nevistić uskoro će dres Rijeke zamijeniti Dinamovim.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivan Nevistić (22) novi je igrač zagrebačkog Dinama, s kojim je potpisao višegodišnji ugovor. Nevistić je postao pojačanje Dinama nakon sjajnih izvedbi u Europskoj ligi ove sezone, ali i vrhunske predstave na Maksimiru nakon koje je Rijeka na otvaranju proljetnog dijela sezone pobijedila Modre.

Iako je potpisao ugovor, Nevistić će ostati u Rijeci do kraja ove sezone, odnosno do daljnjega, kako su iz Dinama naveli u priopćenju. 

Nevistić je očito priprema za odlazak prvog vratara hrvatske reprezentacije Livakovića, koji bi se mogao dogoditi nadolazećeg ljeta. 

Priopćenje Dinama o dovođenju sjajnog 22-godišnjeg vratara Nevistića prenosimo u cijelosti.

"Jedan od najtalentiranijih vratara u Hrvatskoj, 22-godišnji golman Rijeke Ivan Nevistić potpisao je u četvrtak 28. siječnja profesionalni ugovor s Dinamom!

gol expired Pozadina Dinamova napada na HNS: Prijeti li Mamić izlaskom iz HNL-a i formiranjem regionalne lige? divider

S nekoliko se bravuroznih reakcija istaknuo i na otvaranju proljetne polusezone kad je povukao Rijeku do maksimirske pobjede protiv Dinama. U bliskoj bi budućnosti trebao biti upravo – Dinamova snaga. Daroviti vratar Rijeke, 22-godišnji Ivan Nevistić, ovog je četvrtka potpisao višegodišnji ugovor s maksimirskim klubom, a do daljnjega će ostati na posudbi u svojoj sadašnjoj momčadi na Rujevici.

Nevistić je rođen 31. srpnja 1998. u Đakovu, prošao je Osijekovu nogometnu školu, a s nepunih 17 godina prešao u Rijeku. Već je na proljeće 2016. u kadetskom uzrastu priključen prvoj momčadi kao pričuva u utakmicama HT Prve lige, a premijerni nastup u seniorskom nogometu upisao je na posudbi u Varaždinu u Drugoj HNL u sezoni 2017./2018. Sljedeću jesen proveo je u slovenskoj Muri, također na posudbi iz Rijeke, nakon čega se vratio u Varaždin, s kojim je 2019. godine izborio plasman u elitni razred hrvatskoga nogometa.

Varaždinska je vrata branio i u njihovoj povratničkoj prvoligaškoj sezoni, a onda se u ljeto prošle godine vratio u Rijeku, s kojom je, uz sjajne izvedbe u pretkolima Europa lige, upisao i zapažene nastupe u grupnoj fazi natjecanja.

"Želio bih izraziti veliko zadovoljstvo i sreću zbog mog potpisa za Dinamo. Svojim nastupima i prezentacijama kad za to dođe vrijeme opravdat ću povjerenje koje sam dobio od hrvatskog prvaka. Ostajem još neko vrijeme u Rijeci, gdje ću sigurno dati sve od sebe za dobre rezultate. Ovim putem želim zahvaliti vodstvu Rijeke na svemu što su mi omogućili. Pamtit ću sve lijepe trenutke, kojih je bilo puno. Potpis za Dinamo sigurno je nešto što svakom nogometašu i golmanu može biti samo na ponos i veselim se izazovima na domaćem i europskom planu u plavom dresu" rekao je Nevistić nakon potpisivanja ugovora za internetsku stranicu Dinama.

gol expired Khabib se uključio u raspravu o tome tko bi pobijedio u tučnjavi Ibre i Lukakua: Ima jasnog favorita divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider