Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
poznat i nasljednik

Iznenadna smjena u NK Osijeku u jeku borbe za Ligu prvaka: Meštrović više nije predsjednik kluba

NK Osijek riješio je dužnosti predsjednika kluba Ivana Meštrovića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od najboljih hrvatskih nogometnih klubova NK Osijek potvrdio je u utorak ono o čemu se posljednjih nekoliko dana špekuliralo. Ivan Meštrović nije više predsjednik kluba. 

gol expired Nakon komične reakcije na vijest o manjem kavezu, Cormier otkrio kompletnu taktiku za trilogiju protiv Miočića divider

"Nogometni klub Osijek nastavlja zacrtanim putem s istim timom. Doduše, u nešto promijenjenim ulogama. Predsjednik Ivan Meštrović na vlastiti zahtjev i uz razumijevanje predsjednika Nadzornog odbora i većinskog vlasnika Lorinca Meszarosa neće nastaviti djelovanje u Klubu u sljedeće četiri godine kao predsjednik NK Osijek, već će se, kao predsjednik Udruge Škole nogometa našeg prvoligaša, isključivo posvetiti završetku izgradnje novog nogometnog stadiona i kampa na Pampasu", stoji u priopćenju iz Gradskog vrta, koji je i objavio njegovog nasljednika.

gol expired Juventus i Barcelona dogovorili prvi od vjerojatno dva velika transfera: Kataloncima 80 milijuna eura divider

"Novi klupski predsjednik bit će dosadašnji potpredsjednik Ferenc Sakalj, inače dugogodišnji prijatelj i suradnik kako Meszarosa, tako i Meštrovića. Ostatak managementa kluba ostaje nepromijenjen i maksimalno fokusiran na što bolji sportski rezultat u neizvjesnoj borbi za vrh prvenstvene ljestvice u HNL-u. Stoga se, na kraju, može zaključiti da su se suvlasnici Kluba nasmijali na medijske špekulacije o nekakvom sukobu, odlučni i dalje zajedničkim snagama ispuniti sve ono što je zacrtano u klupskim projektima i ambicijama", stoji u objavi NK Osijek.

Osječani su trenutno trećeplasirana momčad Prve HNL s tek bodom manje od druge Lokomotive i mjesta koje iduće sezone vodi u Ligu prvaka.  

gol expired Đokovića "peglaju" sa svih strana, tenisači traže ostavku: "Radi sve za nagradu idiota godine" divider

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider